Apple predáva v USA iPhone XR už od 449 USD. Výmenou za starší iPhone

Pokiaľ máte v blízkej dobe cestu do USA, môžete využiť akciovú pokunu na kúpu iPhonu XR. Na predajni odovzdáte svoj starý iPhone a nový XR získate so zľavou až 300 dolárov.

Je to snáď prvýkrát v histórii firmy, čo sa nový produkt predáva za výrazne nižšiu než odporúčanú cenu. Ani cez Black Friday sa zákazníci nedočkali tak vysokej zľavy.

Zníženie ceny zároveň nahráva špekuláciám, ktoré už dlhší čas kolujú internetom - že predaje farebného iPhonu XR nie sú podľa očakávaní.

Možno aj preto Apple pristúpil na americkom trhu k časovo obmedzenej ponuke. Nový iPhone XR môžete získať už od 449 USD. Podmienkou je priniesť niektorý starší model radu iPhone 6, 6S, 7 alebo iPhone 8. Pre výslednú zľavu z ceny iPhonu XR je dôležitý stav starého telefónu.

Dokedy presne platí limitovaná ponuka výrobca na svojej stránke neprezradil. Spomína len dostupnosť a skladové zásoby na predajniach. Pre iné trhy podobne znížená cena nie je dostupná.

Recenziu farebného iPhonu hľadajte na našom webe pod názvom Apple iPhone XR - farebný experiment. Na Slovensku je cena 64 GB verzie stanovená na 869 eur. K cene 449 USD treba ešte pripočítať miestnu daň.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

MIROCK 06.12.2018 - 17:07

no a oni ich potom repasuju obnovia a predavaju sa zas dokola tak ako sa predava teraz 6s 32 GB verziu za 350 euro...

FantomasMan07.12.2018 - 09:43 Trvalý odkaz

Appe cenu pri nových iPhone XR, XS a XS Max už prepálil. Minulý rok trh cenu iPhone X ešte ako tak zožral. Ale tento rok bežný spotrebitelia začali upgradovať staré iPhony ale nie už podľa predstav Appla. Čiže na nové XR, XS a XS Max. Ale na 8 a 7. Preto tá panika v Apple. Pre nich je podstatné aby ľudia prešli na nový typ pre celkovú optimalizáciu systému. A to sa príliš nedarí…

Klon07.12.2018 - 10:51 Trvalý odkaz

Ono to pekne znie ale 300 dolárov zľavu dostanete asi za iPhone 8 v dobrom stave ktorý sa dá predať za podstatne vyššiu sumu.

Peter07.12.2018 - 22:20 Trvalý odkaz

Nie je to len o XR. Ale rovnaká akcia je aj na XS, ten je za 699 USD.
Takže pravdou bolo, že XR sa z nových iPhonov predáva najlepšie, ale všetky sa predávajú zle.

Celá diskusia 4 príspevky