K Huawei P20 Pro získate bezplatne hodinky Watch GT

Od decembra bude top model Huawei dostupný u vybraných predajcov v špeciálnom balení spolu s inteligentnými hodinkami Watch GT.

Huawei P20 Pro ukrýva v elegantnej a vodeodolnej konštrukcii výbavu, ktorá uspokojí aj náročného používateľa. Super AMOLED displej s 6,1'' uhlopriečkou a pomerom strán 19:9 dostal Full HD+ rozlíšenie, čítačku odtlačkov nájdete tam, kde ju v redakcii vidíme najradšej - dole pod displejom.

Hlavným lákadlom P20 Pro je trojica zadných fotoaparátov. Hlavný 40 Mpix snímač dopĺňa 20 Mpix monochromatický, tretím je 10 Mpix teleobjektív s clonovým číslom f/2.4, 3-násobným optickým priblížením a optickou stabilizáciou, ktorá tu je kombinovaná s digitálnou.

Kto sa zaujíma o P20 Pro najmä kvôli fotoaparátu, určite by si mal prečítať článok Takto fotí Huawei P20 Pro. Nájde tam nielen skúšobné snímky a videá, ale aj komentár kolegu Richarda. Podrobnú recenziu hľadajte pod názvom Huawei P20 Pro - útok na prvú ligu.

Od 1. decembra získate pri kúpe telefónu v obchodnej sieti NAY a Planeo bezplatne nové hodinky Huawei Watch GT. Sú vyrobené z kombinácie keramiky a nerezovej ocele, ktorá je ošetrená DLC povrchovou úpravou, vďaka čomu sľubuje výrobca trvanlivosť po dobu niekoľkých desiatok rokov.

Ponúkajú klasický dizajn, dve hardvérové tlačidlá na ovládanie a 1,39-palcový dotykový AMOLED displej. Poháňa ich čipset Cortex-M4 a operačný systém LiteOS. Zmerajú vám tep srdca, zmonitorujú spánok, zaznamenajú fyzickú aktivitu a nemusíte sa obávať ošplechnutia vodou.

Batéria s kapacitou 420 mAh by mala podľa výrobcu vydržať na jedno nabitie až dva týždne. Aj pri povolenom meraní tepu a cvičení 90 minút do týždňa. Podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe. Hodinky už v redakcii testujeme.

Huawei P20 Pro spolu s hodinkami Watch GT kúpite za odporúčanú cenu 799 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu