CAT v záručnej dobe bezplatne opraví poškodený displej

Novinka poteší súčasných aj budúcich majiteľov telefónov značky CAT. Výrobca sa zaviazal k bezplatnej oprave zničeného ochranného skla Gorilla Glass alebo priamo displeja. Zariadenie len musí byť v záručnej dobe.

Rozbitý displej je nočnou morou snáď každého majiteľa telefónu. Oprava býva cenovo náročná, a tak možno aj vy máte v okolí ľudí, ktorí radšej používajú telefón s rozbitým displejom, než by mali v servise platiť za jeho výmenu.

Výrobca odolných telefónov CAT sa rozhodol, že majiteľov jeho zariadení odbremení od finančných výdavkov a v záručnej dobe opraví každý rozbitý či inak poškodený displej bezplatne.

Akcia sa vzťahuje nielen na nové, ale aj už zakúpené zariadenie CAT, ktoré sa nachádza v lehote záručnej doby. Ak hľadáte odolný telefón do náročného prostredia, možno vás aktuálny záväzok výrobcu presvedčí práve na kúpu niektorého z modelov značky CAT. Pokiaľ poškodíte displej, stačí opravu vyriešiť cez predajcu alebo kontaktovať oficiálny servis pre Čechy a Slovensko vspdata.cz, a dohodnúť si bezplatnú opravu. Môžete aj napísať e-mail na adresu gsmservis@vspdata.cz. VSP Data posúdi, či nebol displej rozbitý úmyseľne, telefón opraví a pošle späť.

Na výber máte cenovo dostupné androidy, napríklad CAT S31, ale aj výborne vybavený model s termokamerou FLIR CAT S61.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu