Herný smartfón Asus Zenfone Max Pro (M2) príde v decembri

Asus pripravuje novinku, ktorá má osloviť náruživých hráčov mobilných hier. Niekoľko podrobností výrobca prezradil na svojom Twitter účte.

Nástupca modelu Zenfone Max Pro (M1) príde 11. decembra. Informáciu uverejnila indonézska pobočka Asusu na oficiálnom Twitter účte.

Okrem vizuálu, na ktorom vidno dátum uvedenia a dá sa z neho vydedukovať názov, láka Asus na novinku hashtagom #NextGenerationGaming a #FreedoM2Play. Napovedá, že bude zameraný na hráčov. V príspevku sa zamýšľa, čo naznačuje prívlastok Pro v názve. Dlhá životnosť batérie? Výkonný procesor? Veľká obrazovka alebo kvalitný fotoaparát?

Predchodca s označením M1 ponúka 5000 mAh batériu, 6-palcový natiahnutý displej, Snapdragon 636 a duálny fotoaparát. Podobnú výbavu môžeme očakávať aj pri novinke M2. Z upútavky na Twitteri je istý duálny fotoaparát a displej s výrezom, ktorý ukrýva prednú kameru s LED bleskom.

Všetky ostatné podorobnosti sa dozvieme o necelé tri týždne. Kompletné informácie vám potom prinesieme v základnom infe.

Zdroj: twitter.com/ASUS_Indonesia

Diskusia k článku:

Začať diskusiu