Assassin's Creed Rebellion prichádza na Android a iOS

Hra je k dispozícii zdarma a ukáže hráčom zrod asasínskeho bratstva. Nebudú chýbať akčné elementy a vyše 40 postáv. Hráći budú riadiť svoju vlastnú základňu zabijakov, stavať nové miestnosti, vyrábať vybavenie a hľadať zdroje.

Assassin's Creed je v hernom svete veľkou značkou. Je tu s nami už od roku 2007, kedy dostala svoju prvú hru na PC, PS3 a Xbox 360. V priebehu rokov sa dočkala viacerých adaptácií v podobe hier na veľké platformy a mobily, krátkych filmov, rôznych fyzických predmetov či dokonca celovečerného filmu v hlavnej úlohe s Michaelom Fassbenderom.

V mobilnom svete sme mali naposledy možnosť hrať Assassin's Creed Identity, ktoré vyšlo ešte v roku 2014. Značka sa teraz hlási o slovo znova, s novou hrou Assassin's Creed Rebellion.

Titul má prvky akcie a žánru RPG, ktoré umožnia rôzne možnosti úprav vybavenia a odomknú vylepšenia. K dispozícii bude viac než 40 postáv, kde nebudú chýbať ani legendy značky Assassin's Creed, ktoré poznáme z predchádzajúcich hier.

Príbeh sa pozrie na zrod asasínskeho bratstva. Úlohou hráča bude budovanie a správa svojej vlastnej základne zabijakov. Môžu stavať nové miestnosti, vylepšovať vybavenie a hľadať rôzne zdroje.

Nebudú chýbať ani súboje, ktoré sú pre značku typické. Hra je k dispozícii zdarma na Android a iOS. Obsahuje však interné mikro nákupy. Za reálne peniaze si môžete kúpiť napríklad rôzne predmety či vybavenie.

Zdroj: Google Play

Diskusia k článku:

Začať diskusiu