Oppo A7: 6,2'' elegán so 4230 mAh batériou

Čínsky výrobca rozšíril svoje portfólio o cenovo dostupnú novinku, ktorá zaujme netradičným prevedením zadného krytu a silnou batériou.

Oppo A7 je určený menej náročným zákazníkom, ktorí nevyhľadávajú lesklé čierne "placky", ale chcú sa odlíšiť zaujímavou farbou smartfónu. Novinka dostala výbavu nižšej strednej triedy a láka na veľký natiahnutý displej s len malým kvapkovitým výrezom v jeho hornej časti.

Antireflexná vrstva na 6,2-palcovej obrazovke má zvýšiť celkový jas displeja o 35 % a ponúknuť dobré pozorovacie uhly. Displej s HD+ rozlíšením chráni odolné sklo Gorilla Glass.

O cenovo dostupnej kategórii svedčí zvolená hardvérová výbava. Nájdeme tu Snapdragon 450, 4 GB operačnú pamäť RAM, 32 GB úložisko s podporou microSD kariet a starší microUSB konektor. Nečakajte 800 MHz frekvenciu ani NFC.

Fanúšikov selfie poteší predná 16 Mpix kamera. Duálny zadný fotoaparát kombinuje 13 Mpix a 2 Mpix snímač, a umožňuje vytváranie portrétov s rozmazaným pozadím. Nad Androdiom Oreo pobeží vlastná nadstavba ColorOS. Batéria s kapacitou 4230 mAh by mala podľa výrobcu postačiť na dva dni používania.

Oppo A7 sa bude predávať na vybraných trhoch v dvoch farebných verziách: Glaze Blue, Glaring Gold. Cena je približne 270 eur.

Zdroj: oppo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu