OnePlus 6T prichádza v atraktívnej farbe Thunder Purple

O dva dni odštartuje predaj výborne vybaveného dual SIM androidu v novej farbe, ktorá osloví najmä ženskú časť populácie.

OnePlus 6T Thunder Purple bude v kombinácii 8 GB RAM a 128 GB úložiska.

Odtieň zadnej steny je podľa výrobcu inšpirovaná búrkou a nájdeme tu odtiene od svetlofialovej až po čiernu. Okrem elegantného prevedenia vo farbách búrky je telefón dostupný v matnom prevedení Midnight Black, záujemcom o lesklý povrch je k dispozícii verzia Mirror Black.

Medzi kľúčové špecifikácie OnePlus 6T patrí natiahnutý 6,4-palcový Full HD+ displej, Snapdragon 845, až 8 GB operačná pamäť RAM, 128 GB alebo 256 GB úložisko a duálny fotoaparát. Tvorí ho hlavný 16 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.7, ktorý by si mal poradiť aj so zhoršenými svetelnými podmienkami, sekundárny s 20 Mpix rozlíšením a rovnakou svetelnosťou poslúži na dvojnásobné priblíženie.

Snímač odtlačkov je zabudovaný v displeji. Na odomykanie smartfónu môžete využiť aj skener tváre. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Predaj novej farebnej verzie odštartuje v Európe 15. novembra, cena je stanovená na 579 eur. OnePlus 6T už kolega Tomáš testuje, môžete sa tak tešiť na podrobnú recenziu.

Zdroj: forums.oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu