Fossil Sport: smart hodinky s Wear OS aj pre plavcov

Novinka ponúka minimalistický dizajn s cenovkou do 300 eur. Kladie dôraz na športové aktivity, snímač tepovej frekvencie, vylepšené GPS a NFC.

Americká firma Fossil predstavila chytré hodinky s názvom Sport Smartwatch, ktoré chcú zaujať jednoduchým dizajnom. Využívajú operačný systém Wear OS a poháňa ich čip Snapdragon 3100.

Ako už názov napovedá, výrobca kladie dôraz na športové funkcie, o ktoré sa stará aplikácia Google Fit. Hodinky vďaka nej zvládnu monitorovať vaše výkony pri rôznych športoch ako napríklad plávanie či beh.

Základné parametre:

Rozmery: 43 x 22 x 12 mm, materiál: hliník, nylon, operačný systém: Wear OS, Snapdragon 3100, 4 GB úložisko, akceleromter, gyroskop, snímač tepovej frekvencie, mikrofón, NFC, GPS, vodeodolnosť (5ATM), podpora notifikácií, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n, batéria: 350 mAh, kompatibilita: minimálne Android 4.4 (vrátane Go edition) alebo iOS 9.3 a vyšší .

Nechýba certifikácia vodeodolnosti 5ATM, snímač tepovej frekvencie, vylepšené GPS ani NFC. O energiu sa postará 350 mAh batéria, ktorá by podľa výrobcu mala ponúknuť výdrž presahujúcu jeden deň. Nechýba zobrazovanie notifikácií, Google Asistent, podpora hudobných služieb Soundcloud, Spotify či Apple Music a zabudovaný mikrofón pre hlasové ovládanie.

Vybrať si budete môcť z viacerých farieb, medzi ktoré patrí červená, ružová, modrá, čierna a sivá. S operačným systémom Android alebo iOS ich prepojíte pomocou rozhrania Bluetooth. Európska cenovka je stanovená na 279 eur.

Zdroj: Fossil.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu