Xiaomi Black Shark prichádza na Slovensko

Herný dual SIM android od Xiaomi ponúka netradičný dizajn, 6'' Full HD+ displej, výkonný procesor so špeciálnym chladením a 4000 mAh batériou s rýchlym nabíjaním QC 3.0.

V novembri prichádza do slovenských obchodov nielen Asus ROG Phone, ale aj jeho konkurent Xiaomi Black Shark. Výrobca na produktovej stránke smartfónu oznámil štart predaja na európskom trhu, ktorý je naplánovaný na 16. novembra.

Napriek už existujúcej druhej generácii herného smartfónu od Xiaomi sa začne predávať jeho prvá generácia, ktorá bola uvedená v apríli tohto roka.

Black Shark má konštrukciu s netradičným dizajnom, kontrastnými zelenými prvkami a svietiacim logom na zadnej strane. V bočnej stene sa nachádza špeciálne tlačidlo, ktoré aktivuje režim Shark pre najvyšší výkon.

Ten zaistí čipset Snapdragon 845 a až 8 GB operačnej pamäte RAM. O zvýšenú teplotu zariadenia, ktorá môže nastať počas hrania graficky náročných hier, sa postará špeciálne chladenie kvapalinou, ktoré dokáže znížiť teplotu až o osem stupňov. Čip od Pixelworks pre nezávislé spracovanie obrazu sa postará o vylepšenie obrazu s pohybujúcimi sa objektmi bez chvenia.

IPS panel s 5,99-palcovou uhlopriečkou a pomerom strán 18:9 dostal Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2160 bodov. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Aj keď oficiálny predaj Xiaomi Black Shark má odšatrtovať 16. novembra, v e-shope Alzy ho v čiernej farbe kúpite už dnes. Cena je stanovená na 629,90 eur.

Zdroj: eu.blackshark.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu