Hodinky Withings Steel HR dostávajú aktualizáciu OS2

Najnovšia aktualizácia prináša vylepšenie v oblasti notifikácií, pripojenie na GPS telefónu, podporu viacerých športov aj spánkové skóre.

Inteligentné hodinky Withings Steel HR ponúkajú analógový ciferník doplnený malým OLED displejom, ktorý zobrazuje notifikácie zo spárovaného smartfónu, informujú o fyzickej aktivite, spálených kalóriách aj tepovej frekvencii. Dobíjateľná batéria poslúži na 25 dní bežného používania.

Séria smart hodiniek Steel HR získa v aktualizácii množstvo vylepšení. Dokážu sa pripojiť k GPS telefónu, čo oceníte napríklad pri zaznamenávaní trasy počas behu, pri chôdzi alebo bicyklovaní. Na ciferníku vidíte tempo, vzdialenosť, nepretržité monitorovanie tepu a všetko môžete v reálnom čase sledovať aj na svojom telefóne. Novinkou je zdieľanie trasy v mapách, vrátane detailných štatistík.

Medzi režimami nájdete už viac než 30 druhov rôznych aktivít. Šport vyberáte priamo z displeja hodiniek. Vylepšené boli aj notifikácie zo sociálnych sietí, športových aj spravodajských aplikácií. Plnohodnotné zobrazenie obsahu správ vám ušetrí vyťahovanie telefónu z vrecka.

Steel HR ponúkajú monitorovanie spánku vrátane celkového skóre. Funkcia Smart Wake-up prebudí používateľa diskrétnymi vibráciami v optimálnej fázi spánku. Sleep Smarter Program je osemtýždňový odporúčací cyklus, ktorý má viesť k zdokonaleniu spánku.

Najnovší model Steel HR Sport, ktorý sme vám predstavili v článku Withings Steel HR Sport: štýlové hodinky s trojtýždňovou výdržou, spomínané funkcie a vylepšenia už ponúka. Aktualizácia je určená pre staršie zariadenia série Steel HR.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu