Samsung spustí betu Androidu Pie a predstaví UX pre skladacie displeje

Zajtra začína vývojárska konferencia Samsung Developer Conference (SDC), na ktorej sa dozvieme aj novinky z mobilnej divízie. Vydaná aplikácia prezradila, že Samsung sprístupní beta verziu Androidu Pie a ukáže rozhranie určené pre skladacie displeje.

Už včera sme vás informovali o zmene profilovej fotografie na Facebooku Samsungu, ktorá naznačila skorý príchod ohybných displejov.

V stredu 7. 11. o 19-tej hodine nášho času sa v rámci SDC koná Opening Keynote, na ktorom vystúpi aj DJ Koh. Mohli by sme sa tak dozvedieť informácie o budúcnosti mobilnej divízie a pripravovaných novinkách. Niečo už naznačila mobilná aplikácia SDC18 určená účastníkom konferencie.

V sekcii s názvom New Galaxy UX sa dozvieme, že ide o novú verziu používateľského rozhrania pre smartfóny s beta programom Androidom Pie a ukáže, ako môže skladací displej priniesť úplne nový zážitok z používania.

Konferencia okrem iného odhalí aj novinky Bixby Home a bude sa venovať stále sa viac rozširujúcej umelej inteligencii.

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

Peter 06.11.2018 - 15:31

Hm...Samsung spusta betu Android 9, Oneplus 6 a viacero inych znaciek uz nejaky ten mesiac frci na stable 9. Mimochodom, android 9 je fakt podareny - zatial asi subjektivne moj najlepsi Android co sa tyka plynulosti systemu a vydrze baterie.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy06.11.2018 - 21:20 Trvalý odkaz

Iandov vidíš :) v case ked si ty s nadšením ťahal 9 tak si majitelia Essentialov a Pixelov "cinski trapkovia" pustili update a my uz nejaky ten mesiac bezime na 9ne, dokonca od včera mame novembrový security patch ;)
Cize neposmievaj sa Samsungu, lebo kludne sa ti to moze vrátiť :)

Tomas06.11.2018 - 21:36 Trvalý odkaz

Ale ved uz su davno prec casy, ked novy android prinasal nejake podstatne zmeny a novinky. Aky je realny rozdiel a ako ta realne ovplyvni, ci mas android 8 alebo 9?

Peter07.11.2018 - 07:55 Trvalý odkaz

@ oxy:
Nuz ja mam na OP6 novembrovy patch uz od 1.11. :-)

Celá diskusia 4 príspevky