Na jeden záber: Samsung Galaxy Watch

Tohtoročný model prišiel v dvoch verziách, s plaveckým režimom a monitoringom stresu. Výdrž batérie sa napriek vyššej kapacite výrazne nepredĺžila.

Samsung Galaxy Watch prišli s vynoveným dizajnom a v dvoch veľkostiach (42 mm a 46 mm), čo ocenia najmä ženy s úzkym zápästím. Dámsky model dostal prijateľnejšiu hmotnosť 49 gramov a menší 1,18'' ciferník s priemerom 30 milimetrov. Pri celodennom nosení je medzi Gear S3 a tohtoročným modelom naozaj cítiť rozdiel.

Pánska verzia má stále 1,3-palcový okrúhly ciferník s 33 mm uhlopriečkou. Nevýhodou 42 mm modelu je výrazne slabšia 270 mAh batéria než ponúkajú 46 mm Galaxy Watch, ktoré sa pýšia 472 mAh akumulátorom.

Pri plnohodnotnom využívaní, kontinuálnom meraní tepu a zapnutom GPS treba 42 mm verziu nabíjať približne každý druhý deň. Väčšia verzia ponúkne trojdňovú výdrž, ktorú si môžete predĺžiť zapnutím úsporného režimu. Nabíjanie trvá veľmi dlho, počkáte si až tri hodiny.

Novinkou je monitoring stresu a režim vodného zámku, ktorý blokuje neúmyselné príkazy kvapkami vody a ponúka vytlačenie vody pomocou reproduktora.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí dvojjadrový procesor Exynos 9110, 4 GB úložisko, 768 MB RAM, Super AMOLED displej s rozlíšením 360 x 360 bodov a operačný systém Tizen vo verzii 4.0. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom podrobnom základnom infe.

Podrobnú recenziu inteligentných hodiniek si môžete prečítať v článku Samsung Galaxy Watch - konečne nielen pre chlapov. Komu sa nechce čítať, všetko dôležité sa dozvie aj z redakčného videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu