Orange: Apple iPhone XR, kolobežka, vysávač a IP kamera v ponuke

Vianočná ponuka dotovaných zariadení sa pred Vianocami rozrástla nielen o ďalší iPhone, ale pribudla smart kolobežka, robotický vysávač aj IP kamera.

Tieto Vianoce si k novým paušálom môžete za dotované ceny namiesto mobilov vybrať aj iné praktické darčeky. Oproti minulému roku Orange doplnil zariadenia o nové kategórie.

K tradičným mobilom či tabletom pribudla inteligentná kolobežka, vysávač či IP kamera. Mimo nich si môžete vybrať aj zo širokej ponuky herných konzol, notebookov a smart hodiniek. Na všetky zariadenia sa dá využiť bezúročné spátkovanie.

Skladaciu kolobežku od Xiaomi s dojazdom až 30 km, ktorá ponúka Bluetooth prepojenie so smartfónom, sme už zrecenzovali. Podrobný test si môžete prečítať v článku s názvom Xiaomi Mi Scooter 2 (M365) - kolobežka na každý deň. Plná cena v Orangei je 500 eur, k paušálu s 30 € mesačným poplatkom vás bude stáť 330 eur.

Robotický vysávač Samsung POWERBOT má vysoký sací výkon. Po spárovaní s mobilom cez Bluetooth ho môžete ovládať na diaľku a načasovať pravidelné vysávanie na jednotlivé dni. Ku ktorémukoľvek paušálu ho kúpite s dotáciou podľa výšky programu. Bežná cena je 550 eur, k paušálu Go 30 € má cenovku 380 €. Aktuálne je zariadenie nedostupné.

Logitech Circle 2 Smart Camera je IP kamera vhodná do interiéru aj exteriéru. Má vstavaný reproduktor, zorné pole 180°, nočné videnie, Bluetooth, Wi-Fi pripojenie a podporuje Apple HomeKit aj Google asistenta. Plná cena u operátora je stanovená na 235 eur, k 30-eurovému paušálu zaplatíte 65 eur.

Apple iPhone XR prináša dizajn minuloročného iPhonu X, 6,1-palcový Liquid Retina displej, odomykanie tvárou Face ID (čítačku odtlačkov tu vôbec nenájdeme), vysoký výkon vďaka čipu Apple A12 Bionic a vylepšené fotoaparáty. Na zadnej strane sa nachádza iba jeden 12 Mpix objektív, ponúkne však clonové číslo f/1.8, nahrávanie 4K videí s 60 fps a optickú stabilizáciu obrazu. Nechýba portrétový režim s bokeh efektom.

Apple iPhone XR bude v Orangei dostupný v dvoch pamäťových verziách: 64 GB a 128 GB. Keďže slot na microSD karty chýba, pred kúpou si dobre premyslite, aký model uprednostníte. Kto chce veľa fotiť, nahrávať 4K videá a mať uložené gigabajty hudby, nad 64 GB modelom by ani premýšlať nemal. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom tradičnom základnom infe.

Apple iPhone XR 64 GB kúpite v čiernej, bielej, modrej a červenej farbe za 850 eur, k 30 € paušálu zaplatíte 680 eur. 128 GB model sa predáva len v bielej a čiernej farbe za 909 eur. Pri paušále Go 30 € je cena 739 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu