Na jeden záber: Xiaomi Mi A2

V cenovej kategórii do 250 eur patrí tento šesťpalcový android medzi to najlepšie, čo si môžete kúpiť. Výhodou je výkonný čipset a rýchle aktualizácie systému, sklame absenciou NFC a 3,5 mm jacku.

Podľa nášho recenzenta Tomáša je Xiaomi Mi A2 silným adeptom na kráľa strednej triedy. Zaujme kvalitnou konštrukciou, moderným 5,99-palcovým natiahnutým Full HD+ displejom s dobrým jasom a slušným fotoaparátom. O kvalite fotografií a videí sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Xiaomi Mi A2.

Fanúšik čistého Androidu ocení pravideľné a rýchle aktualizácie systému. Výhodou je aj slovenská distribúcia, nemusíte si tak telefón objednávať zo zahraničia s dostanete ho v globálnej verzii s podporou 800 MHz frekvencie LTE.

Mínusom je priemerná výdrž batérie na jedno nabitie a chýbajúce rýchle nabíjanie. Mi A2 kvôli absencii NFC nevyužijete na bezkontaktné platby mobilom, a niekomu môže prekážať chýbajúci 3,5 mm audio konektor.

Kompletnú recenziu si môžete prečítať v článku Xiaomi Mi A2 - midend v novom kabáte, čo si o telefóny myslí kolega Richard, sa dozviete z redakčného videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Pamätajte, že popri objednaní (a často dlhom čakaní na doručenie) telefónu z Číny si môžete aj tento model kúpiť priamo zo slovenskej distribúcie, napríklad v obchode mi-store.sk. Môžete sa tak spoľahnúť na európsku nabíjačku, slovenské dokumenty v balení, dvojročnú plnohodnotnú záruku a pre podnikateľov aj odpočet DPH. Keď si kúpite telefón v kamennej predajni Mi Store (zatiaľ Bory Mall, pripravujú sa pobočky v bratislavskom Avione a Žiline), získate dokonca šesťmesačnú záruku na rozbité sklo. A keď náhodou rozbijete displej, môžete si ho tam dať (podobne ako iné poruchy) kedykoľvek opraviť.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu