OnePlus 6T príde kvôli Applu o deň skôr

Výrobca posunul prezentáciu svojho pripravovaného modelu o deň skôr. Dôvodom má byť event Applu, ktorý sa bude konať v rovnakom termíne ako mala byť konferencia zameraná na OnePlus 6T. Všetky letenky a zarezervované hotely na pôvodný termín spoločnosť preplatí.

Apple len nedávno zverejnil dátum svojej konferencie, na ktorej by sme mali vidieť niekoľko hardvérových noviniek, napríklad nové iPady. 30. október, ktorý si vybral Apple, sa zhodoval s dátumom premiéry OnePlus 6T.

Čínsky výrobca nechcel zostať v tieni Applu, a tak sa rozhodol pre netradičný krok a dátum uvedenia presunul o deň skôr. Vylepšenú verziu tohtoročnej vlajkovej lode s písmenom T v názve spoznáme už 29. októbra.

Dôvody podrobne vysvetli šéf spoločnosti OnePlus na fóre webovej stránky. Pete Lau toto rozhodnutie označil za jedno z najviac bolestivých, aké kedy urobili. Uvedomujú si, že niektorí fanúšikovia už majú zabezpečené letenky aj ubytovanie na pôvodný dátum, a tak každý, kto má vstupenku na podujatie a zároveň už zakúpenú letenku, môže požiadať o plnú náhradu.

Vzniknutá situácia ich mrzí a budú sa snažiť vynahradiť všetky škody, ktoré ľuďom zmenou termínu vznikli. Teda preplatiť nielen letenky, ale aj prípadné storno poplatky za ubytovanie. OnePlus si svojich fanúšikov váži, o čom svedčí aj ochota skontaktovať sa s každým dotknutým jednotlivo a preplatiť výdaje.

OnePlus 6T by malo priniesť čítačku odtlačkov integrovanú do displeja, 6,4'' AMOLED displej, čipset Snapdragon 845, 8 GB operačnú pamäť RAM a až 256 GB úložisko. Špekuluje sa aj o trojitom zadnom fotoaparáte a cenovke okolo 550 eur.

Živý prenos z predstavenia môžete sledovať na stránke www.oneplus.net (odkaz bude fungovať až od 29. 10.), alebo na YouTube OnePlus.

Zdroj: forums.oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu