Modulárny smartfón RED Hydrogen One zachytený na infografike s údajnými špecifikáciami

Modulárny smartfón s holografickým displejom má podľa uniknutých informácií dostať dve duálne kamery vpredu aj vzadu. Očakáva sa 5,7-palcový displej s QHD rozlíšením a obrovská 4 500 mAh batéria.

Firma RED je známa vo svete profesionálnych kamier. Už nejaký čas pracuje aj na svojom prvom smartfóne Hydrogen One, ktorý má priniesť holografickú technológiu zobrazenia. Hlavným lákadlom bude 5,7-palcový displej s údajným QHD rozlíšením, ktorý pomocou pokročilej nano technológie bude podľa výrobcu schopný plynulo prepínať medzi tradičným 2D a holografickým multi-view 3D obrazom.

Výrobca sľubuje interaktívny obsah a 3D hry. O ďalšej výbave smartfónu sa však veľa nevie. Viac svetla prináša uniknutá infografika, ktorá má prezrádzať niekoľko špecifikácií. Na prednej strane sa majú nachádzať dve kamery s 8,3 Mpix rozlíšením. Vzadu máme očakávať duálny fotoaparát s rozlíšením 12,3 Mpix. Kamery vraj dokážu zachytávať H4V holografické fotky a videá. Zatiaľ nie je známe, ako táto technológia bude fungovať pri snímaní v praxi.

Telefón má mať podľa infografiky aj 3,5 mm jack, informačnú LED diódu, podporu dual SIM a pamäťových kariet, snímač odtlačkov na bočnej strane a hardvérovú spúšť fotoaparátu. Na oficiálne potvrdenie si ešte musíme počkať.

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu