Telekom: Sony Xperia XZ3, Motorola One a ďalšie novinky v ponuke

Operátor zaradil do ponuky dotovaných zariadení potenciálny bestseller Motorolu One, športovú kameru GoPro HERO7 aj najnovší top model od Sony s darčekom pre tých najrýchlejších.

Sony Xperia XZ3 si požičala dizajn, natiahnutý displej bez výrezu, výkonný čipset aj 19 Mpix fotoaparát od svojho predchodcu XZ2.

Novinka však dostala vynovený softvér s podporou umelej inteligencie, prednej kamere narástlo rozlíšenie z 5 Mpix na 13 Mpix, a clonové číslo kleslo na f/1.9. Nechýba portrétový režim s bokeh efektom.

Sklenená konštrukcia je veľmi šmykľavá a zachytávajú sa na nej odtlačky, riešením môže byť zakúpenie vhodného puzdra. Novinkou je funkcia Side Sense. Dvojitým ťuknutím na pravú alebo ľavú hranu telefónu sa zobrazí menu s vybranými aplikáciami a rýchlym prístupom k základným nastaveniam. Čítačka odtlačkov sa nachádza vzadu a na jej nízke umiestnenie si treba zvyknúť.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6'' QHD+ displej, Snapdragon 845, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 3300 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Sony Xperia XZ3 v striebornej farbe kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 13 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 399, pri kúpe cez web 379 €)

- 12 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 349, pri kúpe cez web 329 €)

- 10 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 6 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 249, pri kúpe cez web 229 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 799 eur. Sony pripravilo pri uvedení novinky aj špeciálnu akciu pri príležitosti vydania megahitu Call of Duty: Black Ops IIII. Prvých 150 zákazníkov na Slovensku získa kód na PS4 verziu tejto hry. Do tejto promo akcie sú zahrnutí aj zákazníci Telekomu.

Výhodou čerstvej novinky Motorola One je zaradenie do programu Android One, takže sa môžete spoľahnúť na pravideľné a skoré aktualizácie systému počas troch rokov. V elegantnej konštrukcii so skleneným chrbtom sa ukrýva Snapdragon 625 párovaný so 4 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložiskom, ktoré si môžete rozšíriť microSD kartami do veľkosti 256 GB.

Čítačka odtlačkov je umiestnená na zadnej strane pod objektívmi duálneho fotoaparátu, ktorý tvorí hlavný 13 Mpix a sekundárny 2 Mpix snímač. Napriek čistému Androidu sú súčasťou systému obľúbené Moto akcie a nechýba ani Moto obrazovka, ktorá zobrazuje náhľad na doručené notifikácie s možnosťou odpovedať na správy bez odomykania telefónu. Kompletné špecifikácie sa dozviete z nášho tradičného základného infa.

Motorola One v bielej farbe je v Telekome dostupná za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre ÁNO S (+ úvodný poplatok 149, pri kúpe cez web 139 €)

- 5 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 119, pri kúpe cez web 99 €)

- 4 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 49, pri kúpe cez web 29 €)

- 2 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 29, pri kúpe cez web 9 €)

- 1 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 29, pri kúpe cez web 9 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 279 eur.

Tento týždeň rozšíril operátor aj ponuku wearables – pribudla športová kamera GoPro HERO7. Umožňuje 12 Mpix fotoaparátom natáčať 4K videá, má kvalitné spracovanie i vode odolnú konštrukciu. Dostupná je len cez web.

GoPro HERO7 Black kúpite v Telekome dostupná za nasledovné ceny:

- 6 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 5 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 249, pri kúpe cez web 229 €)

- 3 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 199, pri kúpe cez web 179 €)

- 1 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 149, pri kúpe cez web 129 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 449 eur.

Medzi ďalšie novinky v ponuke patrí čierny Samsung Galaxy Note 9 v 512 GB verzii. K paušálu ÁNO L ho cez web kúpite s jednorazovým poplatkom 599 eur a mesačným doplatkom 18 eur.

Telekom uvedie po vydaní hry Forza Horizon 4 aj nové balenia konzoly: Xbox One S 1 TB + Forza Horizon 4. K dispozícii bude od 1 € mesačne k ÁNO XXL či za 2 € mesačne k ÁNO XL. Kompletný cenník tu.

Pri príležitosti druhého výročia PlayStation VR zlacnil Telekom PS VR balenie s dvomi hrami. Cena sa zníži pri paušáloch ÁNO S, ÁNO M, ÁNO L i ÁNO XL. Jednotlivé ceny k paušálom nájdete tu.

Magenta 1 telefónom je stále Huawei Mate 20 Lite. Podľa paušálu môžete ušetriť:

- 28 € z prvotného poplatku pri ÁNO XXL

- 58 € z prvotného poplatku a 1 € mesačne menej pri ÁNO XL (spolu 82 €)

- 60 € z prvotného poplatku a 1 € mesačne menej pri ÁNO L (spolu 84 €)

- 3 € mesačne menej pri ÁNO S a ÁNO M (spolu 72 €)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu