Cez IDS BK si kúpite lístok aj vyhľadáte spojenie na integrovanú dopravu

Mobilná aplikácia pre operačný systém Android a iOS uľahčí cestovanie v Integrovanom dopravnom systéme Bratislavského kraja. Poslúži na nákup lístkov, dobitie kreditu, informuje o spojení aj aktuálnom dianí.

Oficiálna aplikácia Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK) je určená obyvateľom aj návštevníkom, ktorí chcú cestovať ktoroukoľvek linkou zapojenou do systému. Teda nielen vozidlami MHD po Bratislave, ale aj prímestským autobusom napríklad do Senca či Plaveckého Mikuláša.

Menu je jednoduché a prehľadné. Pre nákup lístkov sa musíte registrovať. Zakúpite si ho buď cez platobnú kartu alebo z kreditu v elektronickej peňaženke. V histórii nákupov nájdete všetky už zakúpené lístky.

Pri vyhľadávaní konkrétneho spojenia si môžete zadať maximálny presun peši v minútach aj počet prestupov. Pokiaľ neviete, aká je najbližšia zastávka na mieste, kde sa práve nachádzate, aplikiácia ju vyhľadá za vás. Musíte jej len povoliť prístup k GPS a vzápätí sa vám zobrazí zoznam zastávok aj s údajom o vzdialenosti od vás. Ľahko tak zistíte, ktorý spoj a o koľkej odchádza.

Aplikácia ukrýva aj kompletné cestovné poriadky všetkých liniek, takže ich máte stále po ruke. O novinkách, zmenách a všetkom podstatnom budete informovaní v sekcii Správy. Aktuálne sú tam novinky o zmenách v tarife, ktoré prinášajú nové možnosti cestovania. Okrem iného začali platiť prenosné predplatné cestovné lístky.

IDS BK si bezplatne stiahnete z obchodov Google Play a App Store.

Diskusia k článku:

radka 02.10.2018 - 18:03

##+91=8094945424 online Love Problem Solution Baba ji Bhubaneswar

radka02.10.2018 - 18:03 Trvalý odkaz

AhojLenka, no....je to fakt zaujimava aplikacia, zial ked na iPhone dam jej hladanie v App Store, nie je tam - jednoducho ju nenajde! Da sa stiahnut do iPhonu aj nejakou inou cestou? Je zaujimave, ze po kliknuti na tvoj odkaz "App Store" v pocitaci ukaze ze apka existuje, preco ju potom v mobile cez App Store nenajde? Za kazdu radu vopred akujem

Lenka Ivančíková02.10.2018 - 18:42 Trvalý odkaz

Ahoj Radka, zaujimave. zadaj do google: "ids bk app store" a hned prvy odkaz je na link do iTunes.

nobody02.10.2018 - 18:51 Trvalý odkaz

Ešte ste mohli napísať koľko aplikácia stála daňových poplatníkov lebo je to výsmech.

Celá diskusia 7 príspevkov