Wilio nájde špecialistu takmer na čokoľvek

Platforma zdieľanej ekonomiky umožňuje nájsť poskytovateľa rôznych služieb. Či už hľadáte právnika, osobného trénera, inštalatéra či doučovanie do školy.

Wilio vychádza z predchádzajúcej aplikácie Rukie, ktorá slúžila na vyhľadávanie remeselníkov. Aktuálne je v aplikácii 207 kategórií služieb od takmer 22-tisíc rôznych poskytovateľov. Dostupných je napríklad 7 631 stavebných robotníkov, 1 781 opatrovateliek detí, 1 634 autoservisov a 2 831 upratovačiek. Počet zapojených poskytovateľov navyše neustále rastie.

Platforma poslúži nielen bežným používateľom, či poskytovateľov služieb, ale aj tým, čo hľadajú možnosti pre privyrobenie si popri svojej bežnej práci, či prácu na doma. Firmám sa tak otvára rýchla a efektívna cesta pre nájdenie nových členov tímu alebo dočasného záskoku, napríklad v prípade choroby.

Používanie aplikácie je jednoduché. Stačí vyplniť niekoľko rýchlych otázok, vybrať si miesto, čas a preferovanú službu. Požiadavky okamžite dostanú všetci dostupní poskytovatelia v blízkom okolí, ktorí spĺňajú podmienky vášho dopytu.

Do niekoľkých minút dostanete k dispozícii prvé odpovede s ponukami. Následne si vyberiete toho, kto vám najviac vyhovuje. Po realizácii môžete dodávateľa ohodnotiť a pomôcť tak ostatným. Vďaka referenciám od ostatných sa tak aj vy môžete rozhodnúť pre konkrétnu ponuku.

Nová aplikácia wilio je dostupná pre používateľov zariadení s operačným systémom Android a iOS, a môžu si ju bezplatne stiahnuť v obchodoch Google Play a App Store. Dostupné je aj responzívne webové rozhranie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu