O2 spustí polnočný predaj nových iPhonov

Jednými z prvých miest na Slovensku, kde si budete môcť kúpiť niektorý z dvojice nových iPhonov radu XS, budú štyri predajne O2.

Nové iPhony si budú môcť zákazníci na Slovensku kúpiť už o polnoci z 27. na 28. septembra v niektorej zo štyroch predajní.

Operátor bude mať v ponuke všetky varianty modelov iPhone XS a iPhone XS Max vo všetkých farbách. Pre prvých budúcich majiteľov nových iPhonov O2 výnimočne otvorí svoje predajne o polnoci, teda 28.9. o 0:00 v Auparku v Bratislave, Žiline a Košiciach a v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici.

Zákazníci O2 Paušálov budú mať nové iPhony k dispozícii za cenu na začiatku od 2 eur. Bonus k O2 Paušálu alebo k O2 Dátam znižuje cenu, ktorú zaplatíte pri kúpe zariadenia. Uplatňuje sa 24 mesiacov vo forme zľavy z mesačného poplatku. Cena zariadenia sa rozloží na úvodnú platbu 2 € a na 24 mesačných platieb.

V závislosti od zvoleného O2 Paušálu si môžete na nové iPhony uplatniť bonus od 72 do 312 eur. Ceny nových iPhonov v hotovosti zverejní O2 ešte pred odštartovaním polnočného predaja. Apple iPhone XR pribudne do ponuky v októbri.

Všetky informácie o hardvérovej výbave a nových funkciách sa dozviete zo základného infa iPhonu XS a iPhonu XS Max

Pozn. redakcie: Novinky si môžete predobjednať aj v Telekome. Ceny k paušálom ÁNO nájdete v článku Telekom spustil predobjednávky na iPhone XS a XS Max.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu