4. októbra spoznáme novú Nokiu

Na začiatok októbra naplánovala spoločnosť HMD Global tlačovú konferenciu, na ktorej oznámi nový smartfón. Špekuluje sa o Nokii 7.1 Plus, v uvedenie Nokie 9 veria už iba veľkí optimisti.

Pozvánka, ktorá láka na nový smartfón značky Nokia hovorí o dátume 4. október a meste Londýn. Začiatok prezentácie je naplánovaný na 17:00 londýnskeho času, u nás bude už o hodinu viac, teda šesť.

Viac sme sa oficiálne nedozvedeli. Ako však býva zvykom, internetom sa šíria špekulácie a očakávania. Hovorí sa, že by sme mohli vidieť Nokiu 7.1 Plus, ktorá by mohla prísť s novým čipsetom pre vyššiu strednú triedu Snapdragonom 710.

obr: mysmartprice.com

Na uverejnenej neoficiálnej snímke má byť údajne Nokia 7.1 Plus zaradená do programu Android One s fotoaparátom Carl Zeiss, snímačom odtlačkov vzadu a výrezom v displeji.

Okrem novej Nokie spoznáme v októbri aj ďalšiu generáciu Pixelov od Googlu. Event prebehne 9. októbra o 17-tej hodine nášho času. Deň pre akciou Nokie bude mať svoju premiéru top model LG V40 ThinQ s päticou fotoaparátov. V polovici októbra budeme v Londýne na uvedení prémiového radu Huawei Mate 20 a koncom októbra príde Honor Magic 2, ktorý prinesie vysúvací panel s ukrytou prednou kamerou. Aby toho nebolo málo, októbrový dátum tlačovky má aj firma Razer. Ukáže nový herný smartfón. Ako vidno, október určite nebude nudným mesiacom.

Zdroj: pocket-lint.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu