OnePlus oznámilo vývoj vlastného televízora. Hľadá názov

Čínsky výrobca chce svoje portfólio v budúcnosti rozšíriť o ďalší produkt, ktorý má ponúknuť prémiový dizajn, kvalitný obraz aj zvuk. Pôjde o OnePlus TV.

Firma OnePlus je známa smartfónmi s výbornou hardvérovou výbavou a dostupnou cenovkou. Okrem novinky OnePlus 6T, ktorá príde 17. októbra, pripravuje výrobca v spolupráci s Googlom mobilnú hru Crackables. Jej štart je naplánovaný na zajtra 18. septembra a po prelomení digitálneho kódu sa v nej možno dozviete viac informácií o novom smartfóne.

Teraz na svojom fóre spoločnosť oznámila plány do budúcnosti. Novinkou v portfóliu bude televízor s výhodami inteligentného pripojenia. Viac podrobností sme sa nedozvedeli.

Firma má bohaté skúsenosti s vývojom vlastného softvéru, možno tak v inteligentnom televízore pobeží v upravenej podobe operačný systém OxygenOS, ktorý poznáme zo smartfónov.

Fanúšikovia značky sa môžu na tejto stránke zapojiť do vymýšľania názvu nového produktu. 31. októbra tím OnePlus yvberie desiatku návrhov, pričom každý z finalistov dostane bezdrôtové slúchadlá OnePlus Bullets Wireless. Ďalších desať finalistov bude vybraných z webu oneplus.cn.

Víťaz, ktorého návrh sa stane oficiálnym názvom nového televízora, bude vyhlásený 17. decembra 2018. Navrhnúť môžete toľko názvov, koľko budete chcieť, no do finále môže postúpiť len jeden váš návrh.

Zdroj: forums.oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu