Spotify Premium: až 50000 skladieb na 5 zariadeniach v offline režime

Známa streamovacia služba priniesla vylepšenie pre platiacich zákazníkov. Premium účet už môžete používať na piatich zariadeniach a do každého uložíte až 10-tisíc skladieb na offline počúvanie.

Príjemná správa pre používateľov hudobnej služby Spotify, ktorí si platia Premium účet. Počet skladieb uložených v smartfóne, tablete či počítači na počúvanie v offline režime, sa rozrástol z 3333 na 10000.

Rovnako sa zvýšil počet zariadení, v ktorých sa môžete prohlásiť pod rovnakým účtom. Namiesto troch je teraz váš Premium účet použiteľný v piatich zariadeniach. To všetko za rovnakú cenu 5,99 eur na mesiac.

Pokiaľ sa chystáte do končin, kde je slabý alebo žiadny signál, budete tak mať pri počúvaní bez internetového pripojenia väčší výber playlistov a obľúbených interpretov.

Koho zaujíma, aký veľký dátový balíček potrebuje pri aktívnom využívaní streamovacích služieb, odpoveď nájde v článku Koľko dát spotrebujú hudobné služby Spotify a Deezer za hodinu?. Porovnaniu hudobných služieb Deezer a Spotify sme sa venovali tu.

Mobilnú aplikáciu Spotify si stiahnete z Google Play alebo App Store.

Používatelia navigácie Waze určite ocenia vzájomnú integráciu so Spotify v mobilných aplikáciách.

Zdroj: support.spotify.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu