Surfovanie na portáli 24ka.sk majú Štvorkári zadarmo

Od dnešného dňa môžu zákazníci 4ky bezplatne využívať informačný portál 24ka.sk, na ktorom nájdu aktuálne správy z rôznych oblastí, nechýbajú tam ani články nášho webu.

Najnovšie aktuality z webov, ktoré prevádzkuje mediálna skupina internet.sk, ktorej súčasťou sú aj Fony.sk, môžu čítať zákazníci mobilného operátora 4ka úplne bezplatne. Za dátovanie na portáli 24ka.sk nezaplatia ani cent.

Čerstvé informácie z viacerých oblastí tak môžu mať k dispozícii online aj tí, čo nechcú míňať svoje mobilné dáta. Aktuálne spravodajstvo si môžu čítať v 4G/2G sieti 4ky aj v 3G sieti národného roamingu. Prenesené dáta im nebudú účtované.

Na web sa dostanete zdarma cez prehliadač vo svojom mobilnom telefóne. Obsah na portáli sa generuje z webov združených v sieti internet.sk, v niektorých prípadoch ale nemusia byť články na 24ka.sk kompletné. Napríklad môže chýbať video alebo galéria, ktoré čitatelia nájdu len na pôvodných spravodajských weboch. Takisto tam nenájdete obsah tretích strán, za ktorý by bolo treba platiť.

Pri surfovaní na portáli www.24ka.sk sa dáta nebudú účtovať zákazníkom 4ky, ktorí nemajú aktivovaný žiaden dátový balík alebo nový paušál, ani tým, ktorí využívajú napríklad dátový balík Giga s obnovou či niektorý z nových paušálov Sloboda. Všetci Štvorkári si tak svoje dáta môžu ušetriť na iné stránky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu