Honor Play na Slovensku

Na výstave IFA v Berlíne uviedol čínsky výrobca globálnu verziu dual SIM androidu zameraného na hráčov. Ponúka 6,3'' natiahnutý Full HD+ displej a výborný pomer cena / výkon.

Honor Play mal premiéru na domácom čínsko trhu už v júni a v priebehu augusta sa objavil v ponuke niektorých internetových obchodov aj na Slovensku. Oficiálne uvedenie európskej verzie si Honor nechal na deň pred otvorením brán berlínskeho výstaviska verejnosti.

Novinka zaujme veľkým 6,3-palcovým displejom s pomerom strán 19,5:9 a rozlíšením 1080 x 2340 bodov. Napriek veľmi priaznivej cenovke niečo vyše tristo eur dostanete výkonný čipset Kirin 970 s technológiou GPU Turbo, ktorá pomôže zariadeniu zvládať aj tie graficky najnáročnejšie hry.

Vibrovanie na displeji počas hrania hier má pripomínať vibrácie na herných ovládačoch a nechýbajú ani 3D zvukové efekty. Na tele smartfónu sa nachádza 3,5 mm jack s podporou 7,1-kanálového zvuku a vibrovanie sprevádza aj prehrávanie hudby.

Zadná strana telefónu sa pýši duálnym fotoaparátom, ktorý tvorí 16 Mpix a 2 Mpix snímač s využitím technológie umelej inteligencie. Tá rozpozná viac než 500 scén v reálnom čase a v 22 kategóriách. Vďaka AI dokáže algoritmus prepojiť fotené objekty s optimálnym nastavením fotoaparátu podľa kontextu konkrétnej snímky.

V rovnakom čase tak rozozná a zvýrazní rôzne časti toho, čo snímate. Aj predný 16 Mpix fotoaparát využíva umelú inteligenciu, a to predovšetkým detekciu pohybu a inteligentné rozpoznávanie snímok.

Na odomykanie telefónu môžete okrem čítačky vzadu využiť aj funkciu rozpoznávania tváre. Všetko dôležité o hardvérovej výbave sa dočítate v našom tradičnom základnom infe.

Honor Play je vo vybraných slovenských obchodoch a mobilného operátora O2 dostupný v troch farbách: čiernej, modrej a fialovej za doporúčanú cenu 329 eur. Od septembra sa bude dať kúpiť v exkluzívnej červenej edícii, a to len na Alza.sk alebo v predajni Datart.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu