Omate X Nanoblock: bezpečné chytré hodinky pre vaše deti

Ponúknu technológiu Tata Communications MOVE, ktorá celosvetovo poskytuje bezpečnú dátovú konektivitu. Prichádzajú so skúšobným členstvom na dátové služby, umožňujú neobmedzené sledovanie cez GPS, majú SOS tlačidlo a ďalšie užitočné funkcie.

Dnešný internetový svet nie je pre deti najbezpečnejším miestom. Môžu tu nájsť nevhodný obsah, minúť peniaze v rôznych e-shopoch či hrách alebo za deň presurfovať predplatený dátový balíček.

Na bezpečné používanie dát myslí firma Omate, ktorá predstavuje nové chytré hodinky X Nanoblock. Ponúkajú technológiu Tata Communications MOVE, ktorá celosvetovo poskytuje bezpečnú dátovú konektivitu.

Správanie detí na internete reguluje pomocou platformy so skúšobným členstvom na dátové služby.To znamená, že hodinky za mesiac umožňujú jednu hodinu videohovoru a jednu hodinu hlasového hovoru. Nemusíte sa tak báť, že by deti pretelefonovali viac než im dovolíte.

Vopred stanovený dátový plán buď na 6, alebo na 12 mesiacov stojí 39 a 69 dolárov. K volaniam dostanete ešte neobmedzené sledovanie hodiniek cez GPS, čím pomocou aplikácie získate prehľad o tom, kde sa vaše dieťa práve nachádza.

Hodinky okrem toho ponúknu aj klasické funkcie ako krokomer a budík. K ich širším možnostiam patrí SOS tlačidlo, predná selfie kamera, fotogaléria či magnetická USB nabíjačka. Remienok zaujme farebnými kockami, ktoré pripomínajú LEGO.

Vybrať si môžete medzi bielym a čiernym vyhotovením, pričom batéria podľa výrobcu zvládne štyri dni pohotovostného režimu. Omate X Nanoblock sú momentálne k dispozícii v zľavnenej cene 149 dolárov. K prvým zákazníkom sa majú dostať od 1. septembra.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu