Logitech Powered - bezdrôtový nabíjací stojan nielen pre iPhony

Novinka bola navrhnutá v spolupráci s firmou Apple, ale nabijete ňou aj iné značky s podporou štandardu Qi. Stojan umožní používať telefón aj počas nabíjania, pričom môže byť umiestnený na výšku i na šírku.

Logitech Powered je stojan s bezdrôtovým dobíjaním, elegantným dizajnom a oblými líniami. Určený je primárne pre minuloročné modely iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X, ktoré ako prvé z portfólia Applu disponujú bezdrôtovým nabíjaním. Kompatibilný je aj s ďalšími smartfónmi s podporou štandardu Qi.

Základné parametre:

Rozmery 105 x 100 x 75 mm, hmotnosť 400 gramov, štandard Qi, sklon zadnej časti stojanu 65°, 1,5 m nabíjací kábel, nabíjanie iPhonov 7,5 W, ostatné zariadenia 5 W, orientácia telefónu na výšku aj na šírku, ochrana proti prehriatiu, použiteľné aj s ochranným obalom telefónu do hrúbky 3 mm.

Telefón môžete do kolísky zasunúť na výšku alebo položiť na šírku. Landscape režim využijete najmä pri prezeraní filmov a videí. Pogumovaná kolíska v tvare "U" udržuje iPhone v stabilnej polohe aj s ochranným puzdrom s hrúbkou až 3 mm. Majitelia iPhonu X telefón odomknú pomocou Face ID aj počas nabíjania jednoduchšie, než keď je zariadenie položené na nabíjacej podložke.

Powered má certifikáciu pre štandard Qi, je optimalizovaný pre iPhone a obsahuje ochranu proti prehriatiu, ktorá pomáha regulovať teplotu. O stave nabíjania vás informuje LED dióda v hornej časti stojanu. Kolíska nabíja iPhony prúdom 7,5 W, ostatné zariadenia s podporou Qi 5 W.

Logitech Powered má byť k dispozícii v bielej farbe od augusta 2018 za odporúčanú cenu 79,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

karol 11.08.2018 - 22:49

podla mňa za tú cenu nič moc

Celá diskusia 1 príspevok