Google Pixel 3 zrejme uvidíme 4. októbra

Za prezradením termínu má stáť marketingová firma Famebit, s ktorou Google spolupracuje. V promo materiáloch, ktoré majú novinku propagovať v Kanade sa okrem strohých informácií objavil aj dátum uvedenia.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Google už nejaký čas pracuje na tretej generácii svojho top modelu Pixel. Veľa detailov zatiaľ nevieme. Najnovšie informácie hovoria, aj keď neoficiálne, o konkrétnom dátume predstavenia.

Má za nimi stáť marketingová firma Famebit, s ktorou Google spolupracuje na tvorbe propagačného obsahu. Uniknuté promo materiály majú novinku propagovať v Kanade.

zdroj: obr:https://androidpolice.com/

Nie sú na nich žiadne konkrétne detaily, ktoré by prezrádzali výbavu pripravovaných noviniek. Najpodstatnejším detailom je údajný dátum predstavenia stanovený na 4. októbra 2018. Je rovnaký ako dátum uvedenia minuloročných Pixelov. Google sa zatiaľ k uniknutým informáciám nevyjadril.

zdroj: obr:https://xda-developers.com/

Od Pixelu 3 vraj máme čakať displej s výrezom a pomerom strán 19:9, duálnu prednú kameru či stereo reproduktory. Samozrejmosťou má byť aj výkonný čipset Snapdragon 845 a prechod zo 4 GB na 6 GB RAM (zrejme u väčšej XL verzie).

Je takmer isté, že Pixel 3 príde s najnovším Androidom P. Na oficiálne informácie si však ešte počkáme.

Zdroj: androidpolice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu