Oficiálne predstavenie Galaxy Note neoficiálne už o týždeň skôr

Samsung si neustrážil oficiálne video k pripravovanému tabletofónu, ktorý bude mať premiéru 9. augusta. Video zobrazuje Galaxy Note 9 v celej kráse, môžeme si všimnúť, že výrobca nezabudol na 3,5 mm jack, ktorý je spolu s USB-C konektorom, reproduktorom a perom S Pen v dolnej stene.

Čítačka odtlačkov našla svoje miesto pod horizontálne umiestneným duálnym fotoaparátom. Výrobca vo videu upriamuje pozornosť na celodennú výdrž batérie a potvrdil, že príde aj model s 512 GB úložiskom. Vložením 512 GB microSD karty získate 1 TB pre svoje dáta. To už je kapacita, ktorá uspokojí aj najnáročnejšieho používateľa.

Očakáva sa 6,2'' natiahnutý QHD+ displej, čipset Snapdragon 845, 4000 mAh batéria a 6 GB operačná pamäť RAM. Verzia s 512 GB úložným priestorom by mohla dostať 8 GB pamäť. Duálny fotoaparát by mal disponovať dvomi 12 Mpix snímačmi s optickou stabilizáciou, predná 8 Mpix kamera zrejme opäť ponúkne automatické zaostrovanie. Nemá chýbať odolnosť voči vode a prachu (IP68), skener očnej dúhovky ani bezdrôtové nabíjanie.

Samsung Galaxy Note 9 bude mať premiéru už o necelý týždeň, 9. augusta sa tak od výrobcu dozvieme všetky podrobnosti o výbave a nových funkciách, ktoré potom nájdete v našom tradičnom základnom infe.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu