Huawei P20 vo farbe Twilight a lacnejšej konfigurácii

Zástupca prémiového radu P s elegantnou lesklou konštrukciou a natiahnutým 5,8'' Full HD+ displejom prichádza v neprehliadnuteľnej farbe a užitočným darčekom v hodnote až 94 eur. Za nižšou cenovkou sa ukrýva polovičná kapacita vnútornej pamäte.

K trom farebným verziám Black, Midnight Blue a Pink Gold pribudla v slovenských obchodoch štvrtá. V unikátnom prevedení Twilight, ktoré mení farby podľa dopadu svetla. Doteraz bol v tomto odtieni dostuoný iba väčší a lepšie vybavený súrodenec P20 Pro.

Odtieň Twilight mal premiéru na marcovom predstavení tohtoročného radu P20 v Paríži. Tvorí ho niekoľko vrstiev špeciálneho optického filmu pod zadným krytom prístroja. Keď na jeho povrch dopadá svetlo, dochádza k postupnej zmene odtieňa telefónu - pôvodne výrazná modro-fialová farba dosahuje pôsobivý efekt.

V podrobnej recenzii sme pochválili umiestnenie čítačky odtlačkov na prednej strane pod displejom, odomykanie tvárou aj slušnú výdrž na jedno nabitie. Pýchou P20 je duálny fotoaparát, ktorý spolu s prednou 24 Mpix kamerou uspokojí aj náročného používateľa. Novinkou je nahrávanie super spomalených videí rýchlosťou 960 fps. Skúšobné snímky a videá nájdete spolu s krátkym komentárom kolegu Richarda v článku Takto fotí Huawei P20.

Čipset vlastnej výroby Kirin 970 s podporou umelej inteligencie dopĺňa 4 GB operačná pamúť RAM a v prípade Twilight verzie "iba" 64 GB úložisko. Ostatné farebné verzie predávané na Slovensku sú dostupné so 128 GB kapacitou.

Videorecenzia

Huawei P20 v prevedení Twilight má odporúčanú cenovku 549 eur a u vybraných predajcov k nemu získate darček: vodeodolný fitness náramok Huawei Color Band A2 s množstvom funkcií, či inteligentnú váhu Huawei Smart Scale, ktorá okrem prepojenia so smartfónom dokáže zaznamenať 9 rôznych údajov o vašom tele a uskutočniť jeho správnu analýzu. Ponuka platí do 31. 8. 2018 alebo do vypredania zásob.

Oficiálna cena 128 GB verzií vo farbe Black, Midnight Blue alebo Pink Gold je stanovená na 669 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 03.08.2018 - 11:19

Hm, toto ked podlezie cenou oneplus 6.... Bude to rozhodne zaujimava alternativa

Viliam Kocurko04.08.2018 - 07:14 Trvalý odkaz

som vcelku spokojný vlastník oneplus 3t. Tohto roku špekulujem nad kúpou nového mobilu a v podstate opäť bol favorit oneplus. Keď prišli tieto huawei, hneď mi papierovo padli do oka, avšak s cenou to podľa mňa dosť presolili. Bol by som ešte ochotný akceptovať cenu klasickej p20 za verziu pro. Ak máte chuť a čas poraďte v rozhodovaní oneplus 6 vs huawei p20 v súčasnej ponuke.. Preferencie: veľký kvalitný displaj, dobrý zvuk a foťak, vôbec multimedia, hry nehrajem, stabilita a funkčnosť systému. Vďaka za názory, postrehy a tipy..

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy04.08.2018 - 10:35 Trvalý odkaz

Wayne drzal si P20 v ruke? Pre mna obrovske sklamanie.

ondrakomous04.08.2018 - 18:36 Trvalý odkaz

oxy motorola z3 se blizi, pro me je nejvetsi zklamani, ze p20 je v podstate honor 10 s 30% priplatkem za "napis leica" na zadnim krytu. nejvetsi prekvapeni xperia xz2 compact, iphone 8.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease05.08.2018 - 00:06 Trvalý odkaz

Freewill 73 sprav si Hard Reset na OnePlus 3T a máš nový mobil ;)
Počkaj si na android 9 a užívaj
Toľko moja rada.

Celá diskusia 5 príspevkov