Môj Orange: nová aplikácia bude určená aj predplatenkárom

Operátor pracuje na novej aplikácii pre svojich zákazníkov, ktorá nahradí aktuálnu Orange Go. Pribudnú aktivácie služieb, dostane nový dizajn a bude určená aj pre zákazníkov s predplatenou kartou.

Zatiaľ stále platná aplikácia Orange Go bola uvedená pred šiestimi rokmi. Zaznamenala 674-tisíc stiahnutí a mesačne ju aktívne využíva cez 130-tisíc zákazníkov. Tí si v nej najčastejšie kontrolujú spotrebu a faktúry.

Podľa operátora sa zákazníci postupne presúvajú do onlinového sveta, hovory na zákaznícku linku klesajú, rastie komunikácia cez webový formulár, Facebook a mobilnú aplikáciu.

Po šiestich rokoch tak nastal čas na zmenu. Okrem nového dizajnu a rozšírených funkcií prinesie nová verzia zásadnú novinku: bude dostupná nielen zákazníkom fakturovaných služieb, ale aj tým, čo využívajú predplatenú kartu.

Aplikácia Môj Orange ponúka rovnaké prostredie pre Android aj iOS. Na novinárskom stretnutí sme si mohli otestovať skúšobnú verziu. Má jednoduchú, zrozumiteľnú navigáciu, farebne odlíšené sekcie, je graficky prívetivejšia než aktuálna verzia a pribudla v nej možnosť aktivácie viacerých doplnkových služieb.

Nájdete tam informácie o využívaných telefónnych číslach a programoch, posledné faktúry s možnosťou pohodlného zaplatenia priamo cez aplikáciu a samozrejmosťou je kontrola spotreby. Zákazníkov v nej často zaujíma údaj o zostatku mobilných dát.

Operátor upozornil, že spotreba dát v roamingu sa v aplikácii aktualizuje neskôr než prevádzka v sieti Orangeu. Tam správny údaj nabehne oveľa rýchlejšie, približne od 5 do 15 minút. Preto sa hlavne pri cestách do zahraničia netreba spoliehať na údaj, ktorý vidíte na displeji smartfónu, ale spotrebu si opakovane skonrolujte.

Presný dátum sprístupnenia aplikácie Môj Orange verejnosti zatiaľ nie je známy, hovorí sa o jeseni tohto roka. Aktuálne ju testujú vybraní zákazníci a zamestnanci operátora.

Diskusia k článku:

yngwie 02.08.2018 - 19:39

A bude aj pre FUNFON?

TAMARA22.10.2018 - 19:12 Trvalý odkaz

ahojte..neviete ci uz je spristupnena nova verzia ?? alebo ak nie kedy bude ak sa pise ze mozno na jesen

Lenka Ivančíková23.10.2018 - 01:08 Trvalý odkaz

uz coskoro. :)

Celá diskusia 8 príspevkov