Na jeden záber: Xiaomi Mi Mix 2S

Šesťpalcový dual SIM android s netradične umiestnenou prednou kamerou zaujme displejom natiahnutým do strán takmer na maximum. Ponúka vysoký výkon a podporuje naše LTE frekvencie.

Xiaomi Mi Mix 2S patrí v portfóliu čínskeho výrobcu medzi modely s cenovkou cez 500 eur. Zodpovedá tomu aj hardvérová výbava, originálny dizajn a kvalitné spracovanie. Kolega Tomáš v recenzii pochválil aj stero reproduktory s čistým zvukom bez "plechového" odtieňa.

Výkon zabezpečí čipset Snapdragon 845, kúpiť si môžete model so 6 GB alebo 8 GB operačnou pamäťou RAM. Nad Androidom 8.0 Oreo beží používateľská nadstavba EMUI 9.5. Veľký 6-palcový displej má moderný pomer strán 18:9 a Full HD+ rozlíšenie a dobrú čitateľnosť na priamom slnku. Chráni ho odolné sklo Gorilla Glass 4.

Lákadlom Mi Mix 2S je duálny fotoaparát, ktorý tvorí hlavný 12 Mpix snímač a teleobjektív s rovnakým rozlíšením. Optická stabilizácia je dostupná len pri hlavnom fotoaparáte. Skúšobné snímky a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Xiaomi Mi Mix 2S, kompletné špecifikácie sa dozviete zo základného infa.

Za mínusy inak vydareného modelu môžeme považovať chýbajúci audio jack, vnútornú pamäť bez možnosti rozšírenia microSD kartami a absenciu zvýšenej odolnosti voči vode.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu