LTE internet TO.doma od Swanu dostupný už aj v malých obciach

Niekoľko mesiacov po rozšírení pokrytia služby TO.doma, ktorá je alternatívou pre vysokorýchlostný internet cez optické káble, pokrytl operátor aj malé obce.

Swan ponúka zákazníkom, ktorí nemajú pripojenie na internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax, službu TO.doma. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

Služba vyžaduje iba malú externú anténu, ktorá sa dá umiestniť na fasádu domu. Ponúka stabilné prenosové rýchlosti až do 70 / 5 Mbps.

Swan najnovšie plne pokryl tieto lokality:

Beharovce (okres LE), Bijacovce (okres LE), Dolný Lieskov (okres PB) Drienovská Nová Ves (okres PO) Dudince (okres KA), Giraltovce (okres SK) Hokovce (okres LV) Hontianske Tesáre (okres KA) Horný Lieskov (okres PB) Kendice (okres PO) Kračúnovce (okres SK) Krásny Brod (okres ML), Lužany pri Topli (okres SK) Ňagov (okres ML) Ordzovany (okres LE) Petrovany (okres PO) Podvysoká (okres CA) Slopná (okres PB), Staškov (okres CA) Studenec (okres LE) Sverepec (okres PB) Sverepec - Lazy (okres PB) Terany (okres KA).

TO.doma je dostupné pre obyvateľov 350 miest a obcí na Slovensku. Operátor spustil službu v novembri 2015. Podrobnosti sme priniesli v článku Swan ponúka na frekvencii 3,7 GHz LTE internet pre domácnosti. Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Swan ponúka tri rôzne programy. TO.doma S je určené menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12 / 1 Mbps za 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje internet za cenu 14,99 eur a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25 / 2 Mbps. Náročnejším zákazníkom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70 / 5 Mbps, ktorý ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť Wi-Fi router za 1 euro a rovnakú sumu si operátor vypýta za zriadenie služby.

Pri 12-mesačnej viazanosti je jednorazový zriaďovací poplatok 129 eur, cena programov ostáva rovnaká. Bez viazanosti vzrastie na 249 eur a mesačný poplatok sa zvýši na 12,99 eur (S), 17,99 eur (M) a 22,99 eur (L).

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

jarpo 25.07.2018 - 15:02

,,P2P siete sú obmedzené na maximálnu prenosovú rýchlosť 6/1 Mbit/s" Pre toto u mna vyhralo O2 ;-)

Celá diskusia 1 príspevok