O2: Biely a Modrý Internet na doma s bonusom už len na 10 mesiacov

Najnižšie internetové programny z portfólia LTE pripojenia pre domácnosti si s 5-eurovým bonusom môžete aktivovať len do konca augusta a zľava platí iba počas desiatich mesiacov.

Vo februári tohto roka pribudol v portfóliu dátových programov Biely Internet na doma s objemom 100 GB dát za 15 eur mesačne. Zároveň začal operátor k novým aktiváciám ponúkať 150 € bonus na všetky verzie služby Internet na doma, ktorý sa uplatňoval ako 5 € zľava z faktúry počas 30-tich mesiacov. Za Biely a Modrý Internet na doma tak zákazník zaplatil iba 10 eur mesačne.

Finančný bonus je k novým aktiváciám teraz dostupný už len do 31. augusta 2018 a neplatňuje sa pre všetky programy rovnako. Dĺžka sa mení v závislosti od zvoleného programu. Pre Biely a Modrý platí iba 10 mesiacov, pre Strieborný získate zľavu na 20 mesiacov a pri najvyššom Zlatom ostáva zľava počas 30-tich mesiacov. Ako nám potvrdili na infolinke, plnú výšku bonusu mohol zákazník získať pri kúpe programu iba do konca mája. Od júna platí vyššie uvedené odstupňovanie.

Služba bola uvedená v apríli minulého roka. Funguje na základe technológie LTE TDD na frekvenčnom pásme 3,5 GHz a 3,7 GHz, a ponúka prenosovú rýchlosť až do 128 Mbps.

Internet na doma je alternatívou rýchleho fixného pripojenia s minimom káblov potrebných pre inštaláciu. Službu môžete využívať len na adrese jej zriadenia, nejde teda o mobilné pripojenie na internet s možnosťou využívania v rôznych lokalitách.

Súčasťou služby je bezplatná inštalácia a Wi-Fi router, ktorý šíri signál v celej domácnosti, takže ho môžete naraz využívať na počítači, tablete i smartfóne.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu