Netflix automaticky stiahne ďalšiu epizódu seriálu a starú odstráni

Novú funkciu ocenia tí, ktorí sledujú obsah offline. Epizóda, ktorú ste už pozreli sa automaticky vymaže a stiahne nová. Ide o voliteľné nastavenie, ktoré môžete povoliť alebo zakázať. Dostupná je zatiaľ iba pre Android.

Netflix je populárna streamovacia služba, ktorá za predplatné prináša množstvo obsahu rôznych žánrov. Patria tam rôzne seriály či filmy, z nich sú niektoré lokalizované slovenskými titulkami.

K nám prišla služba začiatkom roka 2016, odkedy ponúka aj offline sledvovanie.

Obľúbený obsah sa vám do telefónu stiahne a môžete ho pozerať aj bez nutnosti internetového pripojenia. Nová funkcia inteligentné sťahovanie používanie aplikácie ešte viac spríjemňuje.

Ak sledujete seriál, Netflix za vás automaticky stiahne nasledujúcu epizódu a starú z úložiska telefónu odstráni.

S inteligentným sťahovaním sa používatelia rýchlejšie dostanú k ďalšej časti obľúbeného seriálu a offline sledovanie sa tak zautomatizovalo. Ak ste si napríklad stiahli prvé tri epizódy prvej série, po ich dopozeraní sa zmažú, pričom sa automaticky stiahne štvrtá epizóda.

V prípade, že chcete vidieť epizódu neskôr ešte raz, stačí vypnúť inteligentné sťahovanie v nastaveniach aplikácie a sťahovať si ďalšie diely manuálne. Nová funkcia je však zatiaľ dostupná len pre operačný systém Android. Či príde šikovná funkcia aj na iOS nie je známe.

Zdroj: Netflix

Diskusia k článku:

Začať diskusiu