Huawei TalkBand 5 dostal farebný displej aj snímač tepu sdrca

Ďalšia generácia inteligentného náramka ponúka 1,13-palcový farebný AMOLED displej a opäť poslúži ako Bluetooth slúchadlo. Nechýba odolnosť voči vode a prachu, pribudol snímač tepu srdca.

Na webe čínskeho výrobcu sa zatiaľ novinka nenachádza, nájdete ju však v oficiálnom internetovom obchode Huawei. Hlavným rozdielom medzi predchodcom a novým modelom je farebný AMOLED displej s 1,13-palcovou uhlopriečkou a jemným 2.5D zakrivením. Novinkou je aj snímač tepu srdca, dizajn ani ostatné vlastnosti sa výrazne nezmenili.

Základné špecifikácie:

Rozmery 58 x 23 x 13 mm, hmotnosť 14 gramov, 1,13'' farebný dotykový AMOLED displej, rozlíšenie 300 x 160 bodov, zvýšená odolnosť voči vode a prachu (IP57), snímač tepu srdca, gyroskop, 512 KB RAM, 16 MB pamäť, microUSB pre nabíjanie, Bluetooth 4.2, batéria 108 mAh, výdrž na jedno nabitie približne tri dni.

Hlavnou výhodou oproti konkurenčným športovým náramkom, ktoré ponúkajú podobné funkcie, je odnímateľná hlavná časť, ktorá poslúži ako handsfree. Prichádzajúci hovor tak môžete vybaviť jednoduchým vložením tela náramka do ucha ako bežné Bluetooth slúchadlo. Oceníte to napríklad v aute alebo počas športovania.

Huawei TalkBand 5 monitoruje vaše fyzické aktivity, zaznamenáva a analyzuje spánkovú činnosť, a poslúži ako predĺžená ruka vášho smartfónu. Zobrazí vám doručené notifikácie a prichádzajúce hovory. Vode a prachu odolnosť s certifikáciou IP57 ostala zachovaná, nemusíte sa tak obávať náhodného ošplechnutia vodou pri umývaní rúk, na plávanie ale určený nie je.

Náramok je kompatibilný s operačným systémom Android 4.4 a novším a iOS od verzie 9.0. Predaj štartuje na domácom trhu 20. júla, cena zatiaľ nebola zverejnená. Na výber sú dve verzie: športová so silikónovým remienkom a elegantná Biznis edícia v kombinácii kovu a kože.

Zdroj: vmall.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu