Honor Note 10 má prísť už čoskoro

Nový top model by mal priniesť 6,9'' Super AMOLED displej a veľkú batériu. Zatiaľ nie je známy presný dátum odhalenia. Honor však tvrdí, že to už nebude trvať dlho.

Dcérska spoločnosť Huaweiu už nejaký čas pripravuje nový top model s označením Honor Note 10. Láka zatiaľ jediným obrázkom, ktorý upozorňuje, že výrobca vynechá modelové označenie 9 a prinesie rovno desiatku. Oficiálne odhalenie je naplánované v Pekingu. Zatiaľ neprezradil konkrétny dátum, no profil Honoru na čínskom blogu Weibo tvrdí, že novinku uvidíme už čoskoro.

Očakáva sa, že prinesie 6,9-palcový Super AMOLED displej od Samsungu s minimálnym rámom, spomína sa pomer strán 18:9 a 2K rozlíšenie. Či dostane aj výrez v hornej časti zatiaľ nie je isté. O výkon by sa mal postarať procesor Kirin 970 s umelou inteligenciou a technológiou GPU Turbo pre zlepšenie grafiky.

K ďalšej výbave by malo patriť 6 GB RAM, 128 GB úložisko a batéria s vysokou kapacitou 6000 mAh. V prípade fotoaparátu sa očakáva použitie duálneho snímača s rozlíšením 16 Mpix a duálna má byť aj predná kamera.

Čakať vraj máme kovovú konštrukciu a snímač odtlačkov prstov na zadnej strane. Či sa očakávania naplnia, ukáže až oficiálne predstavenie, na ktoré podľa slov výrobcu nebudeme čakať dlho.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Nightmare 10.07.2018 - 17:16

To ako ma Huawei radu Mate nie?heh

Celá diskusia 1 príspevok