Na jeden záber: Nokia 8 Sirocco

Aktuálne najvyšší model značky Nokia prišiel na Slovensko s odvážne vysokou cenovkou. Čo za viac než sedemsto eur ponúka, sa dozviete z našej videorecenzie.

Nokia 8 Sirocco mala svoju premiéru na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone. Zaujala elegantným dizajnom so sklenenou zadnou stenou, jemne zaobleným 5,5-palcovým displejom s klasickým pomerom strán 16:9 a optikou Zeiss. Konštrukcia spĺňa certifikáciu IP67, takže sa nemusíte obávať ošplechnutia vodou.

Na Slovensku sa začala predávať začiatkom mája a v redakcii sme ju už stihli aj kompletne otestovať. Podrobnú recenziu si môžete prečítať v článku Nokia 8 Sirocco - to najlepšie, len trocha pozadu. Nadpis napovedá, že ide o vydarený smartfón s dobrým hardvérom, za dnešnou konkurenciou ale v niektorých veciach zaostáva.

Je však príjemným osviežením v záplave takmer rovnakých modelov s výrezom v hornej časti displeja a body si môže pripísať za čistý Android 8.1 Oreo a výbornú výdrž na jedno nabitie.

Informácie o hardvérovej výbave sa dozviete z nášho základného infa, kvalitu fotoaparátov spolu s krátkym komentárom nájdete v článku Takto fotí Nokia 8 Sirocco.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu