Na jeden záber: LG G7 ThinQ

Kým pre vás pripravíme podrobnú textovú recenziu, môžete si pozrieť Richardovo video. Dozviete sa, ako naňho top model LG s 6,1'' natiahnutým QHD+ displejom a širokouhlým fotoaparátom zapôsobil.

Tohtoročnú vlajkovú loď LG G7 ThinQ v redakcii už testujeme a prvé dojmy sú pozitívne. Prekvapí tenkou a najmä vzhľadom na veľkosť uhlopriečky displeja úzkou a ľahkou konštrukciou. Spĺňa certifikáciu IP68 i vojenský štandard MIL-STD 810G, takže by mal odolať vode, prachu, nárazom, pádom na betónový povrch a výkyvom teplôt.

Telefón láka na výkonný hardvér, novú verziu používateľského prostredia a fotoaparáty s podporou umelej inteligencie. Obidva zadné majú 16-megapixelový snímač, jeden so 71° šírkou záberu a výborným clonovým číslom f/1.6, druhý širokouhlý so 107° uhlom záberu a clonovým číslom f/1.9. Rovnakú svetelnosť má predná 8 Mpix kamera.

Fanúšikov hudby poteší reproduktor Boombox, ktorý LG prvýkrát použilo práve v tomto modeli. Vnútorný priestor prístroja využíva ako rezonančnú komoru. Pokiaľ telefón iba držíte v ruke, výhody Boomboxu nespoznáte, rozdiel počujete až pri položení smartfónu na drevený alebo kovový povrch.

O výkon sa stará čispet Snapdragon 845 a 4 GB operačná pamäť RAM. Batéria s 3000 mAh kapacitou podporuje rýchle aj bezdrôtové nabíjanie. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare06.07.2018 - 22:16 Trvalý odkaz

Dalsia supa fon od LG...poslednom case im to ide
Zatial ma ako majitela V30 ani raz neomrzela kupa

Ladislav Gula07.07.2018 - 23:22 Trvalý odkaz

Ja len neviem preco spomínajú 850,-eur

Lenka Ivančíková08.07.2018 - 00:12 Trvalý odkaz

taka bola povodna odporucana cena. A Riso pozeral udaj v zakladnom infe. tam ceny nemenime, ked klesnu. aspon vieme, na com zacinali.

Celá diskusia 13 príspevkov