Tour de France - cyklistické preteky v mobile

Júl už tradične patrí k cyklistickým sviatkom. Aj tohtoročnú Tour de France môžete sledovať nielen v televízii a na internete, ale všetko dôležité sa dozviete z mobilnej aplikácie pre Android a iOS.

Vďaka Petrovi Saganovi sa na Slovensku spopularizovala cyklistika a nejeden Slovák drží nášmu úspešnému športovci pri rôznych pretekoch palce. K najznámejším patrí Tour de France, ktorá má už niekoľko rokov svoju oficiálnu mobilnú aplikáciu. Opäť vznikla s podporou Škody.

Tohtoročné preteky prebiehajú od 7. do 29. júla. Aplikácia poskytuje dôležité správy v reálnom čase a máte možnosť pozrieť si živé vysielanie cez France Télévisions. Nájdete tu všetky etapy, videá trás, tímy a krátke profily jednotlivých jazdcov.

Počas pretekov môžete vašich favoritov sledovať naživo, vidíte, kde sa práve nachádzajú i údaje o priebežnom stave. V sekcii Obľúbené nájdete všetko dôležité o svojich preferovaných jazdcoch a tímoch.

Každý deň v aplikácii pribudnú aj fotky alebo videá s najzaujímavejšími udalosťami a rozhovory s pretekármi. V menu nechýba odkaz na stiahnutie mobilnej hry Tour de France 2018. O všetkom podstatnom vás budú informovať notifikácie.

Mobilná aplikácia je bezplatne dostupná v Google Play a App Store. Softvér je v angličtine, slovenskú lokalizáciu nečakajte.

Diskusia k článku:

Nightmare 08.07.2018 - 19:58

Sagan vcera druhy a dneska uz PRVY...frajer

Celá diskusia 1 príspevok