Nokia 8110 4G na Slovensku

V slovenských obchodoch si už kúpite oživenú legendu s vysúvacou konštrukciou, ktorá mala scoju premiéru na tohtoročnej barcelonskej výstave MWC. Predáva sa v dual SIM verzii a čiernej farbe. Žltá príde neskôr.

Známy "banán" od Nokie dostal pôvodný dizajn s vysúvacou konštrukciou, ktorá odkrýva hardvérovú alfanumerickú klávesnicu. Použitý operačný systém KaiOS vychádza z Firefox OS a v menu nebude chýbať Facebook, Twitter, Google Mapy ani obľúbená hra Had. Ďalšie aplikácie sa budú dať stiahnuť z obchodu.

V hornej časti zakrivenej polykarbonátovej konštrukcie, ktorá by mala zvládať jemné ošplechnutie vodou, je 2,4-palcový QVGA displej. Názov zariadenia napovedá, že telefón zvládne prácu v rýchlej LTE sieti a Nokia 8110 4G podporuje aj prenos hlasu cez dáta - VoLTE.

Batéria s 1500 mAh kapacitou je vyberateľná a vzhľadom na hardvérovú výbavu, o ktorej sa podrobne dočítate v našom základnom infe, by mala výdržou na jedno nabitie príjemne prekvapiť.

Nokiu 8110 4G kúpite v slovenských obchodoch za 79 eur. Dostupná je zatiaľ iba v čiernej farbe, atraktívna žltá sa začne predávať v priebehu nasledujúcich týždňov.

Diskusia k článku:

Nightmare 05.07.2018 - 18:39

Jednu si isto zadovazim

Celá diskusia 1 príspevok