Pri kúpe vybraných smartfónov Samsugu získate bonus až 160 eur

Letná bonusová akcia prináša zľavu na niektoré modely Samsungu. Navyše pri kúpe vlajkových lodí Galaxy S9 získate 256 GB microSD kartu.

Opäť je tu akcia Samsungu, pri ktorej môžete získať zľavu. Tentoraz sú zaradené modely Galaxy S9, Galaxy S9+, S8+, S8, Note 8, A8, A6+, A6 a trvá od 1. júla do 5. augusta 2018.

Postup výkupu a uplatnenia si bonusu:

1. Na stránke www.novysamsung.sk zaregistrujete údaje o novom zariadení - model, IMEI, dátum kúpy, predajňa, kde ste si zakúpili nový telefón a kópiu pokladničného dokladu alebo faktúry. Doklad o kúpe bude akceptovaný s dátumom maximálne do 5. augusta 2018, registrácia potrebných údajov bude možná do 9. augusta 2018.

2. Na rovnakej stránke zaregistrujete všetky potrebné informácie o stave starého zariadenia, ktoré chcete odpredať a uvediete spôsob, ako chcete svoj starý telefón odovzdať. Môžete tak urobiť osobne na jednej zo značkových predajní Samsungu, na jednej z predajní výkupcu, alebo ho odoslať zdarma kuriérom.

3. Výkupná suma za staré zariadenie vám bude vyplatená po overení stavu zariadenia. Buď osobne na predajni alebo bude zaslaná na váš účet.

Výška bonusu je nasledovná:

Finančný bonus k novému smartfónu bude po overení správnosti zaregistrovaných údajov zaslaný bankovým prevodom do 35 pracovných dní. Extra bonus 256 GB pamäťová microSD karta k Samsungu Galaxy S9 alebo S9+, príde poštou na zadanú adresu.

Kompletný zoznam oficiálnych predajcov, ktorí sú zapojení do letnej akcie, nájdete na webovej stránke www.novysamsung.sk.

Pozn. redakcie: Podobné akcie nie sú u Samsungu ničím nové. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo. Rizikám, ktoré prináša kúpa telefónu mimo oficiálnej distribúcie, sme sa už dávnejšie venovali v článku Na Slovensku je to tak: Lacné mobilné telefóny.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu