Orange je už po siedmy raz partnerom festivalu Pohoda

Dvadsiaty druhý ročník Pohody odštartuje tohtoročné festivalové leto prvý júlový víkend. Orange prispeje internetovým pokrytím, užitočnými službami a poriadnou dávkou zábavy.

Prvý júlový víkend (5. - 7. 7. 2018) bude už tradične patriť najväčšiemu slovenskému letnému festivalu Pohoda. Orange je už siedmykrát za sebou jeho partnerom. Aj tento rok prinesie nielen internetové pripojenie, ale aj zónu plnú zábavy a praktické služby.

Tisícky domácich festivalových nadšencov i návštevníkov z celého sveta už dobre vedia, že na trenčianskom letisku to nie je len o hudbe, ale aj o skvelých zážitkoch a spomienkach. Podeliť sa o zaujímavé momenty bude možné vďaka pokrytiu 4G sieťou či bezplatným Wi-Fi zónam, ktoré budú rozmiestnené na viacerých miestach areálu.

obr: Pohoda.sk

Aj tento rok si Orange pripravil pre svojich zákazníkov, ktorí prídu na Pohodu, benefit: 1 GB bezplatných mobilných dát. Nárok na benefit získajú po prekročení vstupných brán festivalu prostredníctvom SMS notifikácie, ktorá ich navedie, ako si ho jednoducho aktivovať.

Tohtoročným kľúčovým slovom Orangeu na Pohode je "Giga". Návštevníkov čakajú zábavné Giga aktivity, môžu súťažiť o Giga výhry a v pondelok 25. 6. sa spustí súťaž o Giga stan s nadštandardným vybavením a benefitmi, o ktorých ostatní obyvatelia stanového mestečka môžu iba snívať.

Štandardom sa stala nabíjačkáreň a nebude chýbať ani tento rok. K dispozícii bude nonstop a nájdete ju v oranžovej zóne pri stanových mestečkách. Orange zóna už štandardne poskytne návštevníkom zábavu, osvieženie, zážitok z koncertov prebiehajúcich na Orange stagei, ale aj úkryt pred slnkom či davmi vo svojej chillout zóne.

Novinkou tohto ročníka sú ďalšie dve užitočné služby. Núdzový telefón - ten bude umiestnený v Orange zóne a bezplatne určený na núdzové volania pre návštevníkov, ktorí napríklad stratili mobil a potrebujú sa spojiť s priateľmi v areáli i mimo neho alebo sa im mobil práve vybil a nemajú možnosť si ho okamžite dobiť. Druhou novinkou je služba náhradné mobily. Telefóny Nokia 3310 budú v 24-hodinovej asistovanej nabíjačkárni k dispozícii pre všetkých, ktorí budú potrebovať počas festivalu zapožičať telefón.

Pohoda a Orange tento rok spojili sily aj vo svojom ekologickom prístupe a dlhodobú aktivitu zbierania nepotrebných mobilov preniesli z predajní Orangeu aj na trenčianske letisko. Myšlienku podporila aj kapela Puding pani Elvisovej, ktorá pretextovala svoj známy hit Mladí chemici. Chce tak pomôcť Orangeu motivovať návštevníkov priniesť na festival staré mobily, čím ich pomôžu ekologicky zlikvidovať a zároveň podporia občianske združenie Návrat.

Užitočnou pmôckou bude aj tentoraz interaktívna festivalová aplikácia Pohoda 2018 powered by Orange. Ponúkne kompletný program, upozorní na koncerty, technicko-organizačné pokyny či zmeny v programe alebo predpovedi počasia. Dostupná bude v slovenskom a anglickom jazyku pre smartfóny s operačným systémom Android a iOS.

Kompletné informácie o festivale sú dostupné na stránke www.pohodafestival.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu