Orange: LG G7 ThinQ a Q7 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudli dve novinky LG. Tohtoročný top model má v Orangei výrazne nižšiu cenovku než je odporúčaná cena výrobcom. Telefón môžete kúpiť aj v hotovosti.

Na kompletný test LG G7 ThinQ si ešte budeme musieť počkať, novinka nám do redakcie dorazí čoskoro, no prvé dojmy sú veľmi dobré. Nájdete ich v nedávnom článku LG G7 ThinQ prichádza na Slovensko.

Android s 6,1-palcovým natiahnutým displejom a QHD+ rozlíšením má tenkú a ľahkú konštrukciu odolnú voči vode, prachu i pádom, výkonný hardvér, novú verziu používateľského prostredia a fotoaparáty s podporou umelej inteligencie.

Obidva zadné majú 16-megapixelový snímač, jeden so 71° šírkou záberu a výborným clonovým číslom f/1.6, druhý širokouhlý so 107° uhlom záberu a clonovým číslom f/1.9. Rovnakú svetelnosť má predná 8 Mpix kamera. Podľa zástupcov LG disponuje G7 ThinQ optickou stabilizáciou na obidvoch zadných fotoaparátoch.

G7 poteší aj fanúšikov hudby. Reproduktor Boombox, ktorý je prvýkrát ponúkaný práve v tomto modeli, využíva vnútorný priestor prístroja ako rezonančnú komoru. Pri položení na drevený alebo kovový povrch hneď počujete rozdiel, ako keby ste smartfón pripojili k externému reproduktoru. Podrobné špecifikácie a živé fotografie nájdete v základnom infe.

V Orangei kúpite LG G7 v modrej farbe k najvyššiemu paušálu za 330 eur, cena v hotovosti je u operátora 720 eur. To je o 129 eur menej než je odporúčaná cenovka výrobcom. Telefón sa dá kúpiť aj na splátky.

LG Q7 je slabšie vybavená verzia vlajkovej lode určená používateľom, ktorí chcú telefón s prvkami top modelu, ale za menej peňazí. Aj tu nájdeme kovovú, vode a prachu odolnú konštrukcia s IP68 a vojenským certifikátom MIL-STD 810G. Smatfón by tak mal odolať nárazom, pádom na betónový povrch a výkyvom teplôt.

Displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou a pomerom strán 18:9 má Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2169 bodov. Operačný systém Android beží vo verzii 8.0 Oreo. Čítačka odtlačkov je umiestnená na zadnej strane pod objektívom 13 Mpix fotoaparátu s PDAF zaostrovaním a nahrávaním Full HD videí. Obsahuje prvky umelej inteligenciu, ktorá má pomôcť nájsť ten správny režim pre vydarené fotografie.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Čierne LG Q7 kúpite v Orangei od jedného eura, plná cena je stanovená na 350 eur. Aktuálne je novinka nedostupná, naskladnenie sa očakáva v najbližších dňoch.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

TAMARA 22.06.2018 - 13:54

Ahojte,chcem sa spytat .. ORANGE neplanuje zaradit aj honor 9 lite ?? :)

Lenka Ivančíková22.06.2018 - 17:18 Trvalý odkaz

Orange o svojich planoch neinformuje vopred. :)

Celá diskusia 2 príspevky