Magio pláž: obľúbené miesto na oddych a šport

Už po dvanástykrát otvorila Magio pláž svoje brány verejnosti. Opäť ponúka dostatok zábavy, športoviská, koncerty pod širým nebom aj občerstvovaciu zónu s bazénom.

Magio pláž sa za posledné roky stala obľúbeným miestom Bratislavčanov a jej návštevníkov. Malí aj veľkí tu nájdu zábavu, technologické novinky, miesto na športovanie, gastronómiu aj kino pod hviezdami.

Telekom v tomto roku vsadil na slogan "Najlepšia dovolenka v meste", ktorá potrvá na Tyršovom nábreží presne 80 dní. Zapojiť sa môžete do rôznych druhov tréningov (joga, pilátes, tabata, kruhové tréningy, Spartan race, zdravotné cvičenia), a svoj priestor dostanú aj pravidelné hodiny tanca od Riverpark Dance School.

Aj v tomto roku obohatia program koncerty domácich a zahraničných kapiel (28. júna Etherwood, 4. júla Korben Dallas, 25. augusta Majk Spirit a ďalší). Milovníci filmu sa môžu tešiť na seriál filmových premietaní v rámci Bažant kinematograf. Nebude chýbať ani Cestovateľské kino v spolupráci s CK Bubo Travel.

Vo vynovenom Tech Lounge čakajú na záujemcov o technológie novinky Samsungu, môžu si vyskúšať virtuálnu realitu, navštíviť SmartHome a Magio obývačku s pohodlným sedením na tuli vakoch a televízorom. Ak sa chce niekto zdokonaliť v angličtine, môže sa v Urban zóne zapojiť do jazykových lekcií pod vedením lektorov z The Bridge.

Magio pláž už tradične myslí aj na deti. Okrem stoviek ton čistého piesku a väčšom počte hracích stanovíšť sa najmenším budú venovať animátori z Kids Pointu.

Kompletný program podujatí a aktuálne informácie o dianí na pláži sú na www.magioplaz.sk alebo v mobilnej aplikácii určenej pre Android a čoskoro aj pre iOS.

Brány tohtoročnej Magio pláže sa zatvoria deň pred školským rokom v nedeľu 2. septembra. Všetky aktivity vrátane športovísk, koncertov a letného kina sú pre všetkých návštevníkov bezplatné.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu