Na jeden záber: Honor 10

Najnovší top model čínskeho výrobcu ponúka elegantný dizajn so sklenenou zadnou stenou, 5,84'' natiahnutý Full HD+ displej, rýchlu ultrazvukovú čítačku odtlačkov s gestami a slušný duálny fotoaparát.

Tohtoročný top model sa Honoru vydaril. Opäť. Na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom so sklenenou zadnou stenou s pôsobivými farebnými efektmi pri dopade svetla. Prednú stranu vypĺňa 5,84-palcový Full HD+ displej s pomerom strán 19:9 a nechýba tu ani známy výrez. V nastaveniach nájdete možnosť ho softvérovo zrušiť a využívať klasickú lištu. Nikdy však neuvidíte v hornej lište naraz toľko ikon ako pri štandardnom displeji.

Na displeji nemusia zavadzať ani navigačné tlačidlá, ich funkciu zastúpi ultrazvuková čítačka odtlačkov na prednej strane, ktorá je na skle iba vyznačená jemnou linkou. Prstom ju vôbec nenahmatáte. Na odomknutie zariadenia môžete použiť aj funkciu rozpoznávania tváre. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sú uvedené v základnom infe.

V podrobnej recenzii sme pochválili svižné prostredie EMUI nabité užitočnými funkciami, dobré parametre aj naozaj rýchle nabíjanie. Akumulátor s 3400 mAh kapacitou nabijete do 60 % už za pol hodiny, po hodine sa dostanete na úroveň 90 %.

Kvalitu fotoaparátov si môžete pozrieť v našom článku Takto fotí Honor 10, nájdete tam aj krátky komentár kolegu Richarda. Jeho názor na Honor 10 sa dozviete aj z našej videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu