(Lenovo) Motorola Moto E5 a Moto E5 Plus na Slovensku

V slovenských obchodoch pribudli dve dual SIM novinky radu Moto s natiahnutým HD+ displejom, silnou batériou a dostupnou cenovkou.

Dvojica modelov série Moto E je určená nenáročným používateľom, ktorým záleží na nízkej cene a dlhej výdrži batérie. Obidva smartfóny spája displej s pomerom strán 18:9, HD+ rozlíšenie 720 x 1440 bodov, operačný systém Android 8.0 Oreo, čipset Snapdragon 425 a predný 5-megapixelový fotoaparát s LED bleskem.

Motorola Moto E5 dostala 5,7'' uhlopriečku, 2 GB kapacitu RAM, 16 GB úložisko, 13 Mpix fotoaparát a 4000 mAh batériu. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Predáva sa v dvoch farebných prevedeniach - Flash Gray a Fine Gold za odporúčanú cenu 149 eur.

Motorola Moto E5 Plus ponúka 6'' displej, 3 GB operačnú pamäť RAM, 32 GB vnútorný priestor, 12 Mpix fotoaparát s laserovým automatickým zaostrovaním a 5000 mAh batériu. Všetky špecifikácie nájdete v Základné info: Motorola Moro E5 Plus. Čítačkou odtlačkov umiestnenou na zadnej strane v logu výrobcu telefón odomknete aj zamknete. Dostupná je vo farebnom vyhotovení Flash Gray a Fine Gold s cenovkou 189 eur.

V menu obidvoch telefónov nájdete aplikáciu Moto Experiences na používanie jednoduchých skratiek pri často opakovaných činnostiach, ako je stíšenie zvonenia jednoduchým zdvihnutím telefónu.

Nechýba Moto obrazovka, ktorá zobrazuje náhľad na doručené notifikácie s možnosťou odpovedať na správy bez odomykania telefónu.

Zdrpj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu