Telekom: Magio TV obohatené o množstvo nových kanálov

V ponuke digitálnej televízie Telekomu pribudli úplne nové kanály, niektoré staršie prémiové boli presunuté do základného balíka.

Operátor od 31. mája rozšíril základný balík, do ponuky zaradil úplne nové kanály a obohatil aj ponuku HD obsahu.

Do základného balíka v Magio IPTV pribudlo množstvo prevažne spravodajských a zahraničných kanálov, ktoré boli doteraz dostupné v prémiových balíčkoch. Týka sa to staníc Bloomberg, BBC World News, TVP Info, Rai news, France 24, France 24, Russia Today, ORF1, PRO 7 a Deutsche Welle.

Do ponuky pribudlo aj niekoľko úplne nových kanálov, väčšina z nich dokonca už do základného balíka. Zákazníci tak môžu pozerať kanály TV Noe, hudobný kanál TV Rebel a nový hudobno-dokumentárny kanál Folklorika, ktorý ponúka to najlepšie zo slovenského folklóru.

foto: Telekom

Základom je prúd hudby a tanca, ktorý sa strieda s blokmi pravidelných relácií. Folklorika rozšíri aj ponuku satelitnej televízie Magio Sat, do ktorej pribudol aj maďarský kanál M3 (Maďarský balíček Extra).

Telekom nezabúda ani na najmenších. Obľúbený kanál Cartoon Network získali aj zákazníci s nižšími balíkmi. Natrvalo sa presunul z XL balíka do voliteľného balíčka Hudobný a detský, zákazníci Magio Sat ho nájdu už v balíku L.

Celý jún budú môcť zákazníci Magia v rámci špeciálnej akcie bezplatne sledovať kanály Ťuki TV, Nick Jr, Megamax a Duck TV, na satelite to budú stanice Nick Jr a Ťuki TV.

V ponuke Magio Sat Telekom zároveň vymenil SD verziu kanálu Ťuki TV za jeho HD variant.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu