Alcatel A3 na Slovensku

Elegantná dual SIM novinka z tohtoročnej výstavy MWC v Barcelone s natiahnutým 5,5-palcovým displejom a nízkou cenovkou sa dostáva do slovenských obchodov.

Alcatel 3 má zaoblené plastové telo a prvky, ktoré by sme hľadali vo vyššej cenovej kategórii. Novinka ponúka moderný displej s pomerom strán 18:9, HD+ rozlíšenie 720 x 1440 bodov a na zadnej strane sa nachádza čítačka odtlačkov. Poslúži aj na rýchle otvorenie vybraných aplikácií či ako spúšť fotoaparátu. Na odomknutie telefónu budete môcť využiť aj funkciu rozpoznávania tváre.

Hardvérová výbava osloví menej náročných používateľov, patrí sem štvorjadrový procesor MediaTek MT6739, 2 GB operačná pamäť RAM a 16 GB úložisko s podporou pamäťových kariet. Vložením SIM karty ale prídete o dual SIM funkciu, výrobca použil hybridný slot.

Fotografie zhotovíte zadným 13-megapixelovým snímačom s clonovým číslom f/2.0, na selfie využijete prednú 5 Mpix kameru s LED bleskom.

Na Slovensku sa Alcatel 3 predáva v dvoch prevedeniach - zlatý variant s bielou prednou stenou a modrý s čiernym predným panelom. Zlatá farba je matná, modrá lesklá. Odporúčaná cena je stanovená na 139,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu