Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v apríli

V apríli sa medzi top päťku prebojoval aj jeden z najdrahších modelov v ponuke, prvá trojka však ostala rovnaká ako minulý mesiac.

Rebríček opäť vyhral obľúbený Samsung Galaxy J5 (2017), štýlovka pre nenáročných používateľov s prekvapivo dobrými fotoaparátmi. Operátor prezradil, že tento bestseller vedie s výrazným náskokom pred ostatnými smartfónmi. Druhú priečku si udržal Samsung Galaxy A8 (2018), ktorý stále ťaží z výhodnej ceny a zaradenia do Magenty 1.

Už stálicou v tabuľke je lacný Huawei P9 Lite mini, ktorý má aktuálne výhodnú cenu. Štvrté miesto prekvapivo obsadil top model Samsung Galaxy S9, jeho väčší brat sa do top päťky nedostal, v prvej desiatke sa ale nachádza. Aprílovú tabuľku uzatvára Lenovo Moto E4, ku ktorému teraz dostanete ako darček Bluetooth reproduktor alebo bezdrôtové JBL slúchadlá..

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál ÁNO M s mesačným poplatkom 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli 2018:

1. Samsung Galaxy J5 (2017) (úvodná platba 119 € + 4 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy A8 (2018) (úvodná platba 99 € + 10 € mesačný poplatok)

3. Huawei P9 Lite mini (úvodná platba 9 € + 2 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy S9 (úvodná platba 499 € + 10 € mesačný poplatok)

5. Lenovo Moto E4 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v marciMarcový rebríček priniesol dve novinky kórejských výrobcov. Jednu od Samsungu, druhú zo stajne LG. Jednoznačne však v obľúbenosti u zákazníkov vedie Samsung.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej aprílovej sa ešte nachádza: Nokia 3310, Apple iPhone 8, Huawei P10 Lite, Samsung Galaxy A5 (2017 a Samsung Galaxy S9+.

Medzi najpredávanejšie tablety sa zaradili len štyri modely. Jednotkou je už tretí mesiac po sebe osempalcové Lenovo Tab 4, nezmenilo sa ani druhé miesto, ktoré patrí desaťpalcovému Lenovu Tab 3 Business. Alcatel Plus 12 a Samsung Galaxy Tab S3 si len vymenili pozície. Alcatel bol v apríli tretí, Samsung klesol na štvrté miesto.

1. Lenovo Tab4 8

2. Lenovo Tab3 10 Business

3. Alcatel Plus 12 (4.)

4. Samsung Galaxy Tab S3 (3.)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu